Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Lord Brandon

I came-I saw-I conquered!
Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Аууу се само Прањич не !:nerv::pos::uvo::ija: Алаба нека го стават добро ќе изигра.....

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе каков Алаба,сега му е мајката Алтинтоп да се покаже иако мислам дека Прањич ќе го пушти прва.

Толку од формата на Леверкузен,сега полесно се дише,ама и Шалке не се даваат ќе биде густо до крај:vozbud::vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Еј тапа Брено изгледа во аут до крај на сезона... според мене баш супер одигра за Нирнберг до сега. Ако останат во прва лига треба да му се продолжи позајмицата и цела наредна сезона додека се врати, рехабилитира и повторно не влезе во форма па да оцениме дали вреди да го вратиме.

Инаку и јас сум за Хамит! Иако тој и Тимо се најголемите губитници под вГаал :toe: Затоа и јас мислам со Прањич ќе оди...

Lord Brandon

I came-I saw-I conquered!
Член од
15 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
2
Абе каков Алаба,сега му е мајката Алтинтоп да се покаже иако мислам дека Прањич ќе го пушти прва.

Толку од формата на Леверкузен,сега полесно се дише,ама и Шалке не се даваат ќе биде густо до крај:vozbud::vozbud:
Нема да го пушти Прањич нема шанси - кога не го пушти со Келн на 1-1 рачунај со Фиорентина нема шанси.... Алаба изигра добро(има одличен центар шут) и мислам дека он ќе биде лев бек - Алтинтоп можда ќе игра прва постава за Робен да влезе после како џокер.... Ама Ван Гал и се е можно....зависи како ќе му испадне у тоа крстозборот...:salut:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Мора добро да се искалкулира како ќе се настапи против Фиорентина.Меч во ЛШ е сосема друга работа,и нема врска со нормалните утакмици.Ако е добро за тактиката и екипата,може што се мене тиче и Тимошчук да игра централно,но сепак ван гал е тука да одлучи.Тактичката основа е многу важна во ЛШ,но мислам дека ние нема што да браниме во Фиренца.Мора да се оди на победа,и да се реши тој двомеч дефинитивно,и мислам дека така и ќе настапиме.Фиорентина е тапа,они се во криза,и ќе пробаат да извлечат максимум.Тука е нашата шанса,да ги удриме по слабите страни,и да ги решиме!

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
ако не се запне за први гол да дадеме, мислам дека сме наебале

I

InF3cTeD

Гостин
а оти мислиш дека ако не се запне за гол сме наебале,ја мислам ако запнеме и напињаме за гол да дадеме ќе се заебеме со оглед на тоа која одбрана ја поседуваме моментално,Фиорентина покажа дека е опасна од контри,ние треба само мудро и тактички добро да одиграме,да се браниме ама не онаа ептен бункер одбрана туку да ги спречуваме нивните налети некаде на средина на теренот и шансата да ја бараме преку брзи контри по страните...ја вака мислам

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Бункер ни под разно - ќе ни се врати како бумеранг. Треба да си играме најнормално - да наметнеме „наша“ игра, со многу повеќе ред на теренот од првата (жив хаос бевме во Минхен) и голот ќе си дојде. А после тоа многу полесно се дише...

БАААААААААААААААЕРН!
:red_sharks: :red_sharks: :fcb2: :fcb: :fcb: :fcb: :fcb2: :red_sharks: :red_sharks:

Н

'Никола'

Гостин
Точно така, не смееме да се затвориме, треба да ја играме нашата игра од старт и не смееме да им дозволиме да ја контролираат средината, оти кој ја има средината, го добива и натпреварот, барем во 90% од случаите. Крај краева, добра е и онаа : "нападот е најдобра одбрана".:)

I

InF3cTeD

Гостин
па тоа сакав да кажам,де на почнеме премногу агресивно да не не ебат на контра со нашава одбрана,да се контролира средината,да се запираат нивните напади на средина и да напаѓаме од местата каде шо сме моќни

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197

ROßßERY

ROBBERY
Член од
8 март 2010
Мислења
1
Поени од реакции
0
Здраво, нов сум на форумот и јас сум фан на Баерн Минхен, па ке се дружиме ..:) СЕ НАДЕВАМ.:)

I

InF3cTeD

Гостин
Здраво, нов сум на форумот и јас сум фан на Баерн Минхен, па ке се дружиме ..:) СЕ НАДЕВАМ.:)
Добро ни дојде во фан клубот на НАЈДОБРИОТ ТИМ НА СВЕТОТ :vozbud:

Altintom sme go gledale vo nekoj natprevari kako igra bek (sporet mene 50%50) za zhabarite po leva srana igra Vargas i nemozem da garantiram kolku ce moze Altintop da go pokrie. No siguren sum deka ce projdeme i nema da bide tezok natprevar zatoa sto ce a resie vo 1pol...
Рибери: За две до три недели ќе донесам одлука за мојата иднина
Ne mi se sfigaa ovja izjavi na Ribery no ako gi projdemo zhabarive ce imame sansi za da ostano :helou:
Алтинтоп:smir:

Н

'Никола'

Гостин
Ајде ајде, секогаш примаме нови членови.:smir: Добредојде, па се надевам на активност.:) И нормално ако си во Скопје редовно збиралиште за гледање натпревари ни е Irish Pub.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Dobronidojde :vozbud:

Bo gol.com pisuvase deka Bayern pocnele prigovori so Ribery za prodolzuvanje na dogovorot za 1god...:icon_eek::raz:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom