Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Убаво би било за една недела да освоиме две титули.Тоа би ја докажало нашата сила и моќност.

И ОФИЦИЈАЛНО ЧЕСТИТА НЕКА НИ Е И ВТОРАТА ТИТУЛА СЕЗОНАВА: КУПОТ НА ГЕРМАНИЈА Е НАШ!!!

:vozbud:

не мораше да направиме да е толку возбудлива ама штом добро се заврши не се бунам. најмило ми е за кан и за рибери- едниот за крај на кариера а другиот сирот нише нема освоено до сега :smir:

нека ни се множат- лигата веќе ја сметам за наша, уште купот на уефа и 4 титули во една супер-сезона!!!

АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
FC BAYERN DEUTSCHE MEISTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Честитки до сите навивачи на Баерн.ЦЕЛТА Е ОСТВРЕНА,ЈУРИШАМЕ НАПРЕД!!!!!!!!!

hitzfeld-kahn-9062622-mfbq,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

ОВА КАЖУВА СЕ!!!!

14та ТИТУЛА ВО ДФБ КУПОТ, АЈДЕ НЕКА СЕ МНОЖАТ...
сеа уште малце и Бундесот е наш, а и Купот на УЕФА не бега:)
:bayern: :bayern:
ribery_get_190408.jpg

cestitki i od mene
pozdrav do site fanovi na bayern munchen
:cug:
:pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::pehar::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::pijan::pijan:
:pijan::pijan::pijan:

aj cestito titula neka se mnozat
abe jas nz zosto ke go menjate trenerot vi trgna 2 tituli do sea i tretata ako ja zemete ne vi treba poveke

aj cestito titula neka se mnozat
abe jas nz zosto ke go menjate trenerot vi trgna 2 tituli do sea i tretata ako ja zemete ne vi treba poveke
Иначе тренерот сам сака да си оди, впрочем тој беше дојден како привремено по отпуштањето на Магат. А Хитцфелд пред пензија ке биде селектор на Швајцараија и ке се пенсионира.
А и Клинсман е супер тренер со него осеќам дека ке имаме поголеми успеси:bayern:

leeee abe ovoj luka toni rastura ej da ne se povredese ke mu begase barem 10 gola na c ronaldo
a inace daj kazete kolku gola ima dadeno ovaaa sezona toni

alooo kazete kolku gola ima dadeno

LUCA TONI досега имададено 35 гола во дресот на Баерн Минхен.Фантастична сезона за италијанецот.20 гола има во Бундеслигата,10 во Уефа Куп,и 5 во Германскиот Куп кој вчера го освоивме!!!!!

340676_1_7133866_2.jpg

У Германија ако не се прослави со пиво незнам каде на друго место!!!!

340679_1_7133944_2.jpg

Се снашол Лам!!!

340681_1_7133949_2.jpg

СЕКОЈА ЧЕСТ ЗА Il BOMBARDERO!!!

После славјето на стадионот во Берлин,Фудбалерите на Баерн,средени и стокмени со своите цури продолжиле со веселбата во ексклуизвниот ресторан Феликс во Берлин до раните утрински часови.Еве дел од атмосферата!!!!

toni-und-marta-9068670-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

лука тони со цурата Марта

bastian-schweinsteiger-und-freundin-sarah-9068617-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

швајншатјгер и женската Сара

die-riberys-mit-luca-toni-9068586-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

рибери со Тони и сопругата

van-buyten-mit-freundin-celine-9068902-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

ван бајтет,и поубавата половина

vladimir-klitschko-und-lukas-podolski-9068593-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

хахаха,Подолски и Владимир Клитчко,незнаев дека Клитчко навива за Баерн!!!!

toni-mit-pokal-9068613-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

не го пушта од раце трофејот

ottmar-und-beatrix-hitzfeld-mit-pokal-9068660-hf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

Хитцвелд со госпожата!!!!

franz-und-heidi-beckenbauer-9068594-qf,templateId=renderScaled,property=Bild,height=225.jpg

Франц Бекенбауер и сопругата!!!!

party-stoiber-schweini_Basis.jpg

party-illner-bierhoff_Basis.jpg

party-kahn_Basis.jpg

party-rensing_Basis.jpg

party-jansen_Basis.jpg

party-rummenigge_Basis.jpg

party-schweini-freundin2_Basis.jpg

А викаа пред неколку месеци Тони ќе си идел од Баерн. Па видете го само човекот, пресреќен е во Баерн. Си знае ќе си освојува титули, зашто да си оди :)

Уште наредната сезона нека игра, па ке го пратиме во Милан.

Него ми фали некој на прославава....Клинсман.:icon_roll

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom