Ja па сто псото бев сигурен дека сакаш да си Мартин Кими DMaica vika... ja site drugari 6 godini gi terav Jack da me vikat on maica...
Ja па сто псото бев сигурен дека сакаш да си Мартин Кими DMaica vika... ja site drugari 6 godini gi terav Jack da me vikat on maica...
Еverybody loves Hugo
Se spekulira deka ke ima LOST prequel, 2 mini sezoni od po 6/8 ednocasovni epizodi, ke bidat opfateni (i odgovoreni, i hope) site neodgovoreni prasanja: statuata, the thing so 4 prsta ili kako go pisuva na sajtot The Messiah (tatkoto na zenata koja gi porasna Jacob i Flock), koj bil sto bil, od kade site tie moki i raboti...
Sve ova se spekulacii ne mi skokajte mene odma ko jas da sum mesajata...
Sve ova okej, samo glavniot lik (mesajata) mislam deka go zgresile malce, epten shmeker e za takva mracna uloga. klik.
Trebase postov za na 1vi april da go cuvasSe spekulira deka ke ima LOST prequel, 2 mini sezoni od po 6/8 ednocasovni epizodi, ke bidat opfateni (i odgovoreni, i hope) site neodgovoreni prasanja: statuata, the thing so 4 prsta ili kako go pisuva na sajtot The Messiah (tatkoto na zenata koja gi porasna Jacob i Flock), koj bil sto bil, od kade site tie moki i raboti...
Sve ova se spekulacii ne mi skokajte mene odma ko jas da sum mesajata...
Sve ova okej, samo glavniot lik (mesajata) mislam deka go zgresile malce, epten shmeker e za takva mracna uloga. klik.
Сериозно, многу е веројатно добивката да е на некој фан на LOST кој од серијата наваму редовно си ги игра бројките. Ако е навистина фан на LOST и уште ако е суеверен...Џабе им се, несреќа ќе ги мавне сеа.
Да тоа фали, а Чарли кога умре последна сцена беше или имаше уште нешто?Ako ova na krajot e za #1...
Zosto go nema toa na krajot so Juliet na krajot, koga 6 meseci (ili kolku i da bea) ne znaev dali pukna ili ne bombata. Bratem da go imase vo listava i krajot na serijata, lame.
Imase, Hugo koga se rasplaceДа тоа фали, а Чарли кога умре последна сцена беше или имаше уште нешто?