LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Se spekulira deka ke ima LOST prequel, 2 mini sezoni od po 6/8 ednocasovni epizodi, ke bidat opfateni (i odgovoreni, i hope) site neodgovoreni prasanja: statuata, the thing so 4 prsta ili kako go pisuva na sajtot The Messiah (tatkoto na zenata koja gi porasna Jacob i Flock), koj bil sto bil, od kade site tie moki i raboti...

Sve ova se spekulacii ne mi skokajte mene odma ko jas da sum mesajata...

Sve ova okej, samo glavniot lik (mesajata) mislam deka go zgresile malce, epten shmeker e za takva mracna uloga. klik.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Se spekulira deka ke ima LOST prequel, 2 mini sezoni od po 6/8 ednocasovni epizodi, ke bidat opfateni (i odgovoreni, i hope) site neodgovoreni prasanja: statuata, the thing so 4 prsta ili kako go pisuva na sajtot The Messiah (tatkoto na zenata koja gi porasna Jacob i Flock), koj bil sto bil, od kade site tie moki i raboti...

Sve ova okej, samo glavniot lik (mesajata) mislam deka go zgresile malce, epten shmeker e za takva mracna uloga. klik.

Ако може да ми најдеш едно златно ланче што го загубив пред 6 години би ти бил благодарен. :)

Член од
6 март 2007
Мислења
307
Поени од реакции
184

Trebase postov za na 1vi april da go cuvas

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Џабе им се, несреќа ќе ги мавне сеа.
Сериозно, многу е веројатно добивката да е на некој фан на LOST кој од серијата наваму редовно си ги игра бројките. Ако е навистина фан на LOST и уште ако е суеверен... :)

--- надополнето ---

И ај да се вратиме на темава доста беше зезање: дали се согласувате со листава или имате нешто да додадете:

?

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ako ova na krajot e za #1...

Zosto go nema toa na krajot so Juliet na krajot, koga 6 meseci (ili kolku i da bea) ne znaev dali pukna ili ne bombata. Bratem da go imase vo listava i krajot na serijata, lame.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Ako ova na krajot e za #1...

Zosto go nema toa na krajot so Juliet na krajot, koga 6 meseci (ili kolku i da bea) ne znaev dali pukna ili ne bombata. Bratem da go imase vo listava i krajot na serijata, lame.
Да тоа фали, а Чарли кога умре последна сцена беше или имаше уште нешто?

Kajgana Shop

На врв Bottom