Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
- По сите пресметки Бен би требало сега да е мртов затоа што не стигна да влезе во тајниот премин?
- Саид може да е double-agent и да го прави сето тоа за на крај лично да го убие Флок?
- Сојер можеби и нема да го видиме ни наредниве епизоди?
- Дезмонд пак ич??? (штета за ова)
- Можеби на крај ќе се појави тој заедно со Чарлс Видмор?
И Мац рече оти животите им биле на сите убави, или подобри. Не баш, Кејт бега од полицијата, Квон е затворен тамо каде што Саид направи масакр, Џек имаше проблеми со детето, но еве, полека се средуваат.
Оваја LOST епизода ќе ја запаметам по тоа што беше Lord of the Rings епизода.
1. Сцената кога пееше Клер во дупката личеше на Голум.
2. Сцената кога Кејт го виде првпат Флок, онака излезе ко Арагорн... Уште меч и фалеше одзади.......
Многу јасно, од првата сезона уште знаеме дека се работи за борба помеѓу доброто и злото. Само не знаеме кој на која страна ќе фати.
Многу јака епизода, сега веќе станува fucking awesome. Но не ми е важно толку многу како ќе заврши серијата, колку што ми е важно кога ќе откриеме што всушност е тој мочан остров веќе аман...:smir:
Продеуцентите во едно од интервјуата дадени пред оваа сезона потврдија дека не ни имаат намера да објаснат што всушност е островот.Би прифатил да го знам одговорот на ова прашање и би се нафатил да не ја гледам до крај серијата.
Продеуцентите во едно од интервјуата дадени пред оваа сезона потврдија дека не ни имаат намера да објаснат што всушност е островот.
Односно, како што велат, нејкат да навлегуваат во ''midichlorian territory'', термин од Star Wars со кој сакаат да кажат дека некои работи едноставно подобро е да не се објаснат, гледачите треба да ги прифатат такви какви што се.
Потврдија дека ке дадат објаснување за бројките, нешто што и го видовме во претходните епизоди, но на она прашање " Што претставува островот ? '', го дадоа тој одговор, Дејмон Линделоф рече дека тоа е исто како да прашувате '' Што претставува силата ? '' во Star Wars, '' You have to accept the fact that it does ''.
Па поентата на цела серија е островот.Целата мистерија и непознаница е островот.Гајле ми е мене за некои бројки,за некојси Џејкоб и Флок.Сакам да знам островот шо намена имат.Кога,како,зошто,колку???Па јас и сите фанови на Лост гледаме 6 факинг год. баш за да добиеме одговор на прашањата во врска со островот.
И која глупа споредба со силата од Star Wars.Аман.![]()
Да де, но пред објаснувањето со мидхлоријаните луѓето поим немале дека причината за тоа биле мали честички кои '' пливале '' околу крвните клетки на Џедајите.Ама нек си ебат матер, силата е објаснета преку мидихлоријаните, убаво е кажано од што зависи, како се користи и сето тоа
Па нормално и јас сакам да ги гледам повеќе стандардните ликови кои ги наброја,а не некои јапонски самураи кои не дадода некои конкретни одговори,па она типчено двојник на Џон Ленон демек преведувач на самурајот.Аман веќе.Шуќур барем ги спастри Саид.Каде е Дезмонд??па нема смисла ова веќе.И ова алтернативново дејствие е многу иритирачко.Баш ме интересира дали ќе ги поврзат некако двете реалности,или ќе биде "така е ,едноставно прифатете го тоа".Па то е објаснување за некоја серија од Ц-категорија.Примети дека 3 епизоди ни објаснуваа некој лик Доген, кој дотогаш го немавме видено и кур не болеше што правел он, како правел и кога правел.
Исто така, 5 сезони чекавме да го видиме Џејкоб, го видовме, умре, а сега го гледаме неговиот соучесник кој 5 сезони го немаше.
Мене ова ме курчи, сакам да ги гледам Сојер, Џек, Кејт, стариот Лок и сите други кои ја направија оваа серија тоа што е.
И дур сум накурчен зашто го сфатив ова погоре, да кажам дека оваа сезона имаше најфакинг глуп и неинтересен почеток. Ви текнува како почна втора сезона, трета сезона, па и четврта и петта?
Си ги собиравме вилиците од подот, а во оваа бевме као "meh...".
Ќе тепам некој, се накурчив сеа.![]()