LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Може ли некој да ми помогне со првата сезона:) не смеам да бидам повеќе директен :)

Ама па и не биди таков апстрактен де, од кај да знаеме што прашуваш и за каква помош станува збор. :)

Се повеќе му верувам на оној типот што тврди дека Lost е игра од 6 нивоа. Ги прегледував 3/4 сезона набрзина, друго објаснување немам :)

Се повеќе му верувам на оној типот што тврди дека Lost е игра од 6 нивоа. Ги прегледував 3/4 сезона набрзина, друго објаснување немам :)

Јас се загревам од почеток во пресрет на новата сезона.

Неможам ни да замислам какви се не работи ќе излезат во последнава сезона. :tv:

Ако ти се гледани 5те сезони, The Man in White на почетокот од финалето на 5 сезона и низ цела епизода шо се појавува.

5 та ја немам али тоа Џејкоб ептен познато име ми е.
Да не беше тој од колибата??

добро кога ја емитуваат на а1? не требаше денеска да има lost или?!

5 та ја немам али тоа Џејкоб ептен познато име ми е.
Да не беше тој од колибата??
skoro ja izgledav petata sezona dobra bese i dzejkob se pojavuva vo cela sezona vo poveke vremenski periodi i vo site vreminja e ist ne stareeee toj doagja nesto ko osnovac na ostrovot koj glaven koj na krajot od 5tata sezona
ke bide ubien od ben i naj interesno ben za prvpat ke bide izmanipuliran

Ако добро ме држи помнењето, Џејкоб прв пат се појавува онака како што треба во последната епизода од сезоната... најинтересното е тоа што Џејкоб во „минатото“ кое во LOST е релативно ги има посетено сите Изгубенковци...

Хуго објаснува :pos2:
И смешно и тажно...

Клик два пати за youtube, нема да се пушти овде.

Јас очекувам и продуцентиве да објаснат во последнава сезона, зошто косава на Хуго му е увек мрсна?! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom