LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Миљарда луге што знам следат фудбал на странава мегу кои сум и јас не сум видел никаков вирус досеа:toe:

Утре нова епизода. Инаку остануваат уште помалку од 30 часа до враќањето на О6 (Нели Џек рече дека Саид бил 42 часа во несвест) така да очекуваме нов заплет наскоро... :vozbud:

За секој случај линкот беше тргнат. Да не му се појави и на некој друг вируфче некое.
:smir:

R.I.P. Шарлот

само што ја изгледав новата епизода и мислам дека
откако Лок го заврте она тракалото мислам дека времето на островот се врати во нормала, затоа што пред Лок да замине тоа постојано се мрдаше и изгледа тоа беше причината да островот патува низ времето.

Дефинитивно најдобра епизода до сега во цел серијал.

Еден торент од S05 E05 по ПП ке ве молам.

Напорна епизода, сепак доста динамична се открија многу работи. Се открија многу работи, се отворија многу нови прашања но, претерано долги и бесмислени беа одредени дијалози.
И да после ова денес, пак ја ставам на маса теоријата дека островот е всушност Атлантида.

На крајот ке испадне дека и Џејкоб е некој од преживеаните, само намерно останал назад во времето за да ги упати сега, што и како.

Пред 20 мин гледав немаше, тнх:helou:

Добра епизода.Неколку работи се открија.

99 % сум сигурен дека Шарлот е она бебето од првата епизода.И сега дефинитивно Џејкоб е татко му од Џек,така???

Ајде,ајде,ја чекам епизода 7.Животот и смртта на Џереми Бентам.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom