LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Kонечно ги догледав последните епизоди и сега се нервирам ја сакам 5та и 6та сезонаааааааааааааааа ...
Bака уште многу работи ми се нејасни во главава. што? како? зашто? ...
и 12 епизоди гледав за во последната скоро се да се разјасни од сторијата на оваа сезона. Не требаше Соер да скокне сега цела сезона можно е да го нема :( Хуго е потежок требаше тој :) :)
Ајде го чекам јануари сеа

Мене не ми е јасно на кој начин и кога ќе ги одговорат сите прашања кои се наметнуваат во серијата? Ако не ги одговорат клучните прашања, МАТЕР ЌЕ МУ ЕБАМ! :nerv:

Сеа прашањето е што ќе биди *сегашност* во 5 сезона, дали последната сцена од финалето на 4 сезона, или пристигањето на О6 во Мембата.
Јас мислам сегашноста во 5 сезона ќе отпочни од финалето на 4 сезона, а додека периодот од пристигањето на 06 до сцената со Бен и Џек во некои флешбекови ќе се дава некој детал, пошто досеа само отприлика знаеме што се случи во тој период, што можеби е доволно :)

Januari 2009ta ke pocne da se prikazuva 5ta sezona od LOST!!Definitovno najdobrata serija koja nekogas postolea;)

6 сезони ќе бидат. Така да...останаа уште две.

gluposti 2009 ne e interesno dal ce gi pokazet sega site epizodi od 5 sezona ili posle 5 meseci pak ce gi gledame samo sto ce se iznacekame Pm. najubo nek ja napraet 2015 potaka malce..:D:D::D

Супер серија, полна со авантури и неизвесност и многу ме интересира како ке заврши на крај...а иначе најфаца ми е Соер

Сега ја догледав 4-та сезона на Изгубени.Одлична сезона.Секоја епизода беше од убава поубава.Да ужива човек дури гледа:)
Е сега, стварно ептен прашања си наметнаа.И се прашувам и јас каква ќе биде 5-та сезона.Мислам дека ќе даваат прво од Мембата.Ако уште сега сите се преселат пак на островот мислам дека 5-та и 6-та сезона ќе бидат само тупење.Но, да им оставиме време на продуцентите, тие знаат како треба најдобро.Очекувам одлични нови сезони.И кој ќе лека сега до јануари?Ќе пукнам дотогаш:)

gledav eden klip na youtube .
vikat deka ostrovon bil na severniot pol.
zatoa na ostrovon imalo polarni mecki
i zatoa ako se secavate vo edna epizoda bea edni dvajca vo avion i igraja sah
ama tamu bese zima valda severen pol i trepkase nesto na kompjuterot i togas edniot se javi i rece go najdovme [ostrovot].

ama tamu bese zima valda severen pol i trepkase nesto na kompjuterot i togas edniot se javi i rece go najdovme [ostrovot].

Не островот не е на Северниот Пол , и Поларните мечки се поради друга причина таму , за да не ти го уништам моментот како и што , гледај ги до крајот на 4та сезона , тој дел од серијата ке ти се разјасни .

Во пацифик е островот.Во 4-та сезона, ако ја немаш гледано, излегуваат од островот и одат во едно село во тие островите кај Индонезија.Значи не е северен пол:)

da jas rekov gledav na youtube a ne rekov deka mislam deka se na severniot pol jasno mi e samo si rekov so ova pa..:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom