LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Продуцентите изјавија дека во 5 и 6 сезона ќе има нов метод на прикажување на flashforward-ите и flashback-овите. Јануариии ајдееее :nesum:

4 сезона е уште позаплеткана бидејќи ја прикажува иднината, а можам да замислам што имат смислено за 5та :vozbud::vozbud:

Ај ке глеаме на А1 да видиме шо ке се случи во 5тата :vozbud::vozbud:

НАЈМНОГУ ја сакам серијава, секоја вечер ја следам и уживам, а што му е на ЛОК финтата , го мразам што така се однесува, само тој се двои!!! али и без него не би било интересно

додека да излезе 5 сезона ке ј гледам на а1 4та сезона да се потсетам а инаку филмот е закон:smir::tv:

А ја па ја неам глеано 4 та сезона а и не можев да ја најдам а за симнување неам толку интеренет инаку да имав ќе ја симнев.Ехее сеа на 5 та сезона премиерата е во јануари.Кога ли ќе ја даваат на а1.
Да не знае некој кога почнува 4 та сеона на а1.
Мислам од кој септември.Не ми се чека.

Па еве го Септември. Како не ти се чека:)

Ја мислев летово ќе ја зеам ама ја немаше па се ми пропадна у вода.
Ја летото едвај го дочекав.

НАЈМНОГУ ја сакам серијава, секоја вечер ја следам и уживам, а што му е на ЛОК финтата , го мразам што така се однесува, само тој се двои!!! али и без него не би било интересно
Го читам постов и не можам а да не се забрашам:што е со таа толкава омраза насобрана во тебе?Секој втор пост ти е го мразам,ја мразам,ги мразам...Зашто не си гледаш серии како што си гледаш без мешање на чуства и емоции.Еве вечер,кога ќе почне Лост седни пред тв и пушти го мозокот на пасење,не забегувај до толку,верувај,полесно ќе ти биде и теби и на нас.:smir:

значи не сфаќам што толку спектакуларно и неверојатно кажувам, да постојано ми ги коментирате постовите, зашто едноставно не се опуштите, не си гледаш за себе и напиши си ти што знаеш за Изгубени, како ти глеаш на ликовите и настаните...
МЕНЕ ама ИЧ не ме интересира што мислите за моите постови, нити пак мене ме интересира нешто за вас,. или вие што мислите за темиве....зашто е онда поставена тем,ава, ако не да се коментира серијава, објасни ми го тоа.....тоа е мој совет, а што гледам јас, како ги доживувам стварите, тоа си е МОЈА РАБОТА, само ЧОВЕК БЕЗ СРЦЕ може да не реагира на ликови и настани?
не ја сфаќам поентата тогаш зашто ја гледаш серијава ако никакво влијание нема врз твоите емоции , нема поента да ај следиш, чим ја следиш, значи и кај тебе има емоции, нешто те привлекло и гледаш, така да забелешкава не ти е баш на место, Јовица!
затоа опушти се и ти, и тие што и понатаму планираат да ме следат во секој мој здив на форумов, ако имаш нешто да кажеш за серијава, кажи си...форумов е за дебата, серијава е да се дискутира, да се кажат новстите за неа, а не да ми забраниш да ги коментирам ликовите...знам сега дека 100% ќе ја превртиш ситуацијава и тоа што го напишав, али така е, опуштете се, многу сте ми напнати

Се двои затоа што цел живот му се кажувало што да прави, бил незначаен во секој поглед, инвалид, секогаш му се кажувало дека не може ништо да направи... Со пристигањето на Островот сфаќа дека тоа има некое значење и може да си ја открие животната цел и е како препороден. Не се дели, туку си оди каде што му е местото - на Островот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom