Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Тепам време на форумов (додека не не отепа времето сите на крај), а ако притоа (случајно) променам нешто - супер :)

дали менуваме нешо со пишувањево по форум? хммм ДА и НЕ...
од аспект на метеријални нешта не би рекол дека воопшто некој може да смени нешто.. може да му смениш мислење на одреден член на форумов.. совет да му дадеш одговор на некое прашање... идеа да се даде за некоја работа.. и слично.. Муабет да си напраиме де :)

Тука сум да споделам знаење и мислење.Дали некој ќе се согласи со нив или не баш и не ме интересира.
Ако сум помогнал топ,ако не,никому ништо.

Потполно се согласувам со ова.

дали менуваме нешо со пишувањево по форум? хммм ДА и НЕ...
од аспект на метеријални нешта не би рекол дека воопшто некој може да смени нешто.. може да му смениш мислење на одреден член на форумов.. совет да му дадеш одговор на некое прашање... идеа да се даде за некоја работа.. и слично.. Муабет да си напраиме де :)
Истото го мислам и јас!!

Па менуваме мислења, ставови, дознаваме работи кои можеби ќе ни помогнат. Често наидувам на работи кои ме тераат да размислувам бидејќи се’ уште сум во годините кои се пресудни за понатамошниот живот.

Па менуваме мислења, ставови, дознаваме работи кои можеби ќе ни помогнат. Често наидувам на работи кои ме тераат да размислувам бидејќи се’ уште сум во годините кои се пресудни за понатамошниот живот.

Не се сложувам дека се менуваат ставови...не можеш така лесно да смениш нечиј став. Да прочиташ нешто што ќе те натера да размислиш ок може ама да смениш мислење ноуп

Не се сложувам дека се менуваат ставови...не можеш така лесно да смениш нечиј став. Да прочиташ нешто што ќе те натера да размислиш ок може ама да смениш мислење ноуп

Некогаш ми се случува, бидејќи реков, сум во тие години, и мислам дека тоа е нормално, иако се случува се поретко и поретко да менувам став. Сега јас кажав за моето искуство од форумот, за тебе, не знам. :)

Можеби доколку не би биле горделиви и би заборавиле на она свое ЈАС.

Помагам, се зависи кому кога како.
Советите и е те како се корисни.
Не користам лажни информации.

да...пр.во Facebook помош...тука сум корисен :)
инаку нема нешто да се смени во случувањата кај нас или во светот, ако Ali G напишел или не.....
и без мене надвор ќе грее сонце

ama bash nishto ., ., od drva samo cepanici biduva
--- надополнето: Jun 23, 2011 12:14 PM ---
ama bash nishto ., ., od drva samo cepanici biduva

Можам да напишам што сакам, да тресам глупости, или да пишувам прилично паметни работи. Но моето мислење кое ќе го напишам на форумов не знам колку ќе смени нечие туѓо мислење. Дали моето мислење ќе влијае врз мислењето на друга личност не зависи од мене туго од личноста која го чита она што јас го имам напишано.

Целта на мојава посета на форумот и моите постови не се за да смени нешто, без разлика дали е тоа нечие мислење или незнам што, туку просто да видам како мисли одреден дел од нашава младина, со што се занимава, што ја интересира и тн..Дел од времето тука го поминувам затоа што ми е досадно, а не да сменам нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom