Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

Член од
11 јули 2009
Мислења
1.415
Поени од реакции
962
ke ja kupam 'vodenica' kafanata vo kapistec,bi otvoril svoj avtosalon za egzoticni koli vo Svajcarija...so ostanatoto ke vidam....aj dosta bese fantaziranje,ke si vlezam u realniot svet XD

Член од
11 март 2009
Мислења
118
Поени од реакции
4
Ќе инвестирам од тие 10 милиона 7 мил. на најразлични локации, ќе ги осигурам сите пари, 2 милиони идат за поткуп и разно разни срања, со 1 милион ќе се курчам на Фиџи додека другите пари ми прават пари. Солиден одговор а ??:wink::wink:

Зуљфи

~~~МУДРЕЦ~~~
Член од
24 октомври 2009
Мислења
33
Поени од реакции
2
КЕ си одам во италија и ке купам вила и ке зивеам со Жена му .... ла романтика итаљана:wink::helou::smir::smir::smir:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ги стаам у Swiss bank сите дур не помине еуфоријата на јавноста зошто можно е да ми слупаат рекет :)

после ќе ги инвестирам сите у странство по познати светски брендови,хотели,компании,корпоразии... а можно е и на крај краева да си напраам и една своја банка :wink:

ChaLL3nGeR

Кајгана's APEX PredaTor
Член од
15 април 2009
Мислења
721
Поени од реакции
66
ќе си купам труба што нон-стоп труби :vozbud:

J

Johnny Stulic

Гостин
ќе си купам труба што нон-стоп труби :vozbud:
Ожени се поефтино е за малку

Ќе отворам хуманитарна организација во мое име и ќе ги донирам јавно сите со голема медиумска помпа на жиро сметка за да ги мотивирам и останатите милонери да ме следат и за да бидам хуман.

Член од
26 јуни 2009
Мислења
79
Поени од реакции
0
1 милион ќе ги оставам во кеш за ваму-тему, 1 ќе донирам за хуманитарни работи, со 1 ќе си купам нешто недвижнини и движнини и другите 7 ќе ги ставам во банка и ќе живеам од камата, без да се замарам да бркам бизниси :)

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
хахаха...фантазии до бескрај...ај ко ќе ги добијам ќе ви пишам и ќе му ја мислам на што да ги истрошам...инаку сега не ми се троши време на мислење...знам дека ако од сега испланирам ништо нема да биде по планот...така да, шо ќе биде нека биде...премногу сум млада уште сега да мислам на средства со толкава голема вредност...мама и тато за тоа...И ТО!:icon_mrgr:icon_mrgr
П.С...Може една вила на Хаваи и еден стан во NYC(на оние повисоките спратови оф корс):icon_mrgr

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
На прво место иде ова.

После ова иде ова.

Останатиот дел ќе се најде за нешто друго.

Kajgana Shop

На врв Bottom