Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Odma gi orocuvam vo banka ... 10 milioni ... godisno 6 posto , znaci godisno 600 000 evra ke si imam za trosenje .. Epa cao be sine , zivot je lep

Одам запад одма. Таму ќе ги трошам. Овдека одма ракетари ќе ми пратат. :pos2:

Би ги дал у добротворни цели ... :tapp:

прво и основно, зимам потесна и поширока фамилија и уплаќам одмор негде на аруба маруба...таму ќе размишљам на раат што понатака

Паа.. Вака..
Одам на некој забеган остров, никој да не замара х)
ub3r imb4 1337 компјутер... поточно машина..авион... нешто што нема да има потреба да се надоградува 10 години..
ке го напунам со оригинали игри, се што излегло од 2000 па наваму
4 милиони на McDonalds, да ми праќаат храна 3 пати дневно, до крај на животот
тоа би било 5-6 милиони..
3 милиони на поблиски..
милион на бездомници, да не ме колнат :pos2:

Знам дека не можам да ги добијам, дека треба да ги заработам. А заработените пари се трошат поинаку од добиените.

Ke gi stavam na 2.00 koef i so bide bide , ili ke bidam pobogat za 20 miliona evrea ili se ke si bide po staro :)

Како прво се отпишувам од школо.. Ке платам таму казничка.. Ке фрлам едно 10.000e .. зимам парите.. и едно пиче успат.. и да ме нема на некој глупав остров... Пиење , јадење да ми стигнува.. Ке јадам ке пијам.. и среќно ке умрам.. Друго ништо не ми треба... :) :) и еден лап-топ со мене де.. :) :pos2:

Прво и најбитно ќе си обезбедам студии и тоа по софтверско инженерство на некој од поистакнатите американски колеџи пошто и да имам доволно пари за да не морам да работам, у никој случај нема да направам такво нешто, пред се сакам да бидам образована и со добра кариера. Од парите што останат нешто ќе ставам у банка, а остатокот ќе го потрошам на што стигнам(читај луксузни одмори, шопинг етц..)

9 милиона у банка еден за дзепарац и накривувам капа :salut:

Орочувам парите у некоја Швицарска банка з’ш таму се поголеми каматите и почнувам да го шетам светот и да купувам недвижности.

Ќе отидам на одмор на Хаваите и таму ќе размислувам што понатака...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom