Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Охохоооооооо прво ќе се изнашетам низ светов, а со остатокот (ако воопшто и остане нешто) хотелче некое ќе градам, само уште локација да изберам, тоа ми ја кочи ситуацијава :):):)

Edno milionce ke si zadrzam za sebe za da si kupam edna mala kukicka i nesto bi si otvorila za da rabotam.A se drugo ostanato bi razdelila po luge i sto gi znam i sto ne gi znam.So zadovolstvo bi im pomognala da si gi resat problemite sto se tice finansii.Ne mi trebaat bas site deset miliona samo za mene,mnogu se.

Ја сакам во отворена вселена да идам. Се надевам ќе остане и некое милионче и откога ќе се вратам.

градам два-три Хотели (Турција), некое Мерцедевче.после ако тргне бизнисот миљончиња ке си идат....само име за хотелите?:pipi:

Се селам на Водно, си купувам стан во Италија, си градам викендица во Требовље, купувам 2-3 коли меѓу кои и еден Мустанг, си купувам 1-2 згради и ги давам под кирија и најважното одам до Куба и седам таму 5-6 месеци!

1.Вршам анкета на сите од семејството кој што сака да добие
2.Отворам неколку кладилници низ Скопјево
3.Кафич
4.Неколку станчиња низ Скопје и Охрид а исто и куќа на Дубаи:pipi:
5.Драстично зголемување на возниот парк со неколку мотори,џипови,коли....
6.Финансиски помагам за средување на состојбата во Фк Вардар
7.Куќа со базени,џакузи и остали заебанции...
8.Помагам на некои загрозени случаи
9.Иако ќе имам отворено кладилници сепак ќе одам да уплатам во Спорт Лајф некоја голема уплата...
10.За крај голема забава
Профитот што ќе го имам од кладилниците би го ставал на сметка со што би овозможил пристоен живот за идните генерации

Ќе се разбудам! (нема да има време за трошење)

Прво и основно купувам ГОЛЕМА куќа на плажа и еден преубав дечкич е со мене кај и да одам. :pipi:
Ги прашувам моите .. што и да им треба.
Се запишувам на приватен факултет и не се замарам со учење.
Одам во Париз. Одам во Лондон. Го посетувам братучед ми, одам во Дизниленд.:лалала:
Си купувам многу многу многу многу фенци облека и 100 пара Данк Најки и Вандалки до глужд, многу многу чевли и модни додатоци. Одам во Ибица. Одам во Италија (иако ќе одам и сега, би сакала пак сигурно). Одам во Германија.
Одам на омилените концерти и на журките на омилените Ди-Џеи.
Си купувам порше, ламборџини и џип.
Правам забави дома и во некој клуб ..party every day ..yeah.
Отворам свој клуб и правам свое ГОЛЕМОоО студио за танцување. Mine oh mine.
Издигнувам нов моден бренд и нова модна линија.
Отворам своја теретана. Отворам студио за снимање музика.

...сигурно нешто заборавив. Во глобала тоа е :)
Оставам нешто за хуманитарни цели. Тоа што ќе остане ќе оди во безбедни раце :toe:

Прво прашање е дали ќе преживеам кога ќе ги добијам тие пари.Е ако преживеам после е лесно.

Би отишла на ОТ да гледам Манчестер Јунајтед:pipi:а после ако останат пари може еден шопинг:)

Купувам 10 екстра луксузно наместени станови од по 100-тина квадрати во строг центар на Скопје и ги изнајмувам на странци за мрсничка кирија, така секој месец идат на сметка пари за задоволување на сите потреби... а со остатокот... една куќа и кола. :) :) :)

(ова е само една идеја што ми дојде во моментов)

Ке си купам ..бла..бла .бла....

А најбитно ке вложам едно 3,4 молиончиња за голема електронска забава на некое посебно местенце во нашава држава......ке ги поканам нормално најдобрите Дџ од светот ,,и најдобрите луге во таа свера (озвучување, лајт ефекти...и.т.н) за да биде тоа најаката журка на отворено на сите времиња .....која ке трае неколку недели:vozbud:

1) Купувам најакиот Macintosh што постои
2) Давам 5 милиони за донација од мене на Apple
3) Ќе си направам моја хостинг компанија
4) Ќе си купам озвучење што ќе го рога цело Скопје :)
5) И после... Вила, Компанија и другите за све останато...

1.патувам низ цел свет, морам до јапонија да идам :vozbud:
2.вложувам во бизнис
3.купувам неколку станови и ги рентам
4.ќе бидам хумана па ке ги споделам со некого
и уживам до крај на живот!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom