Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Купуам кола,и му се смеам у фаца на стариот мој оти возам боље ауто од него:vozbud:
-за останатите 9 750 000 не сум размислувал,ама ќе им го најдам крајот брзо.

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
не ги трошам одма. полека ќе ги трошам и ќе живеам ко цар

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.354
Поени од реакции
2.248
Би купил тапани,гитари, и разни работи што се поврзани за музиката. И би купил студио, и би земал некои гитаристи,тапанари и би направил БЕНД!

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
конечно има да го прошетам цел свет :pipi:

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Ќе си купам огроооомен плац на поголема надморска височина и ќе направам комплетно самоодржлива куќа, со геотермално греење, со ветерница, сончеви панели, бунар, систем за филтрирање на вода, и сите други најнови финеси во штедење на енергија. И нормално затворена градина за одгледување зеленчук.

Имам и план отприлика како ќе ми изгледа куќата:

Со останатите пари ќе отворам 2-3 интернет бизниси кои ќе можам да ги работам од дома. Несмеам да го заборавам и згодниот градинар кој природно доаѓа со пакетов :)

А

Ајсшутер

Гостин
Првен правам асална куќа со 500.000 илјади евра останатите до милион за кола и останати работи кои ќе ми бидат потребни, после правам едно 200 хектари лозје и уште една винарска визба, останатото го ставам во банка да крева камата а може и да донирам за 3-тото дете по 2.000 евра :pos:

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Од денешна гледна точка,вака:

Прво и најосновно ќе отидам на шопинг и ќе си изнакупам се што ми е потребно!Ќе положам за кола и ќе си купам едно пежо 307.Ќе уложам пола во некој бизнис поврзам со информатичка технологија,ќе купам стан во Белград и ќе се преселам со мојата најмила таму:pipi:И на крај кога ќе извадам пари од бизнисот ќе купам две карти за на Бора Бора и нормално ќе отатуваме на неодредено време:pipi:

Ете така...

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.565
Прво ќе си изградам неколку куќи на егзотични места, ќе си купам нов страшен мобилен, ќе си купам кола, ќе го уредам станот...некој дел ќе си ставам во касичка а другиот сите ќе ги плеснам за донации :)

M

Mussolini

Гостин
Абе луѓе, оставејте 10 милиони... туку питејте тај некој со тва лето у Италија на лото добија 150 милиони... 10 милиони се добри пари ама 150 се уште подобри :D колку за почеток ке ги купам сите кабелски оператори у МК шо постојат па после со тва шо ке остане, ке му ја лагам :smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Прво ќе си изградам неколку куќи на егзотични места, ќе си купам нов страшен мобилен, ќе си купам кола, ќе го уредам станот...некој дел ќе си ставам во касичка а другиот сите ќе ги плеснам за донации :)
Незнам длаи ќе ти ги собере во касичка :pos2:
Инаку јас би купил 2 коли,еден џип добар, 2 мотора брзински, луксузна куќа,вила, остатокот ќе си отворам некој бизнис да ја вртам парата да си ги повратам тие што сум ги потрошил и потоа ќе си уживам:)

Kajgana Shop

На врв Bottom