Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку што знам максимална брзина и е 255 km/h.Toyota supra 3.0 twin turbo 310
Сабајлево 150 возев со Ланчиа Тема,од Велес према Скопје одма кога се уклучуваш на автопатот,финтава е шо немам положено,извозив колку 19-20 км,арно шо немаше полиција
Преиспитај се, лично јас да дојдам во контакт со возач на твои години кој нема положено и да недај боже имаме удес, нема да чекаме полиција него брза помош пошо најверојатно би имало туча.
Како бе без возачка искачаш на аутопут и возиш 150??? Имаш ли ти родители? Те знаат ли од дома?
Eј јак аргумент, со вујко ти си бил и си ја знаел колата на памет...Не бев сам у колата,со вујко ми колата напамет ја знам и тоа беше само неколку километри после одма на 60 и на лентата за сопирање возев кола немаше кај 9 саатот сабајлево
Не бев сам у колата,со вујко ми колата напамет ја знам и тоа беше само неколку километри после одма на 60 и на лентата за сопирање возев кола немаше кај 9 саатот сабајлево
Абе и со Мика Хакинен да си бил си возел 150 без возачка!![]()
Ми се гади од вакви ставови. Па уше и вујко ти те храбрел еј! Алооооо, имаш ли ти 2 грама мозок??