Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Член од
3 декември 2010
Мислења
56
Поени од реакции
7
Јас најголема брзина ми е 220км со а 6, а инаку со братучед ми со а4 2009год возеше 250 низ германија, бев ко посран

Член од
20 март 2011
Мислења
29
Поени од реакции
1
greska si 320 e gravirana baska dve turbini ima kako od kamion praena e ima mnogu raboti za da ide pobrzo
inace starata supraa od 87 ma ide 260 a ne novata

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Во истиов текст го пишува следново The export version of the Supra was the highest specification version of the Supra, this is strange as the Japanese home market versions are usually this way. So therefore this saw the export versions fitted with stronger steel turbos, bigger brakes, bigger fuel injectors, glass headlights, full leather interior, and generally more 'toys'. They were all twin turbos and came in either 6-speed manual or 4-speed automatic. The export MKiv was generally over engineered, it therefore produces a car that can easily be tuned to the 450-500bhp area without the need to upgrade vital internal parts. The getrag 6-speed gearbox is a good strong unit and the 6-cylinder engine is a racey unit with plenty of torque.

The export Supras were tested and produced a 4.9sec time to get to 60mph. The top speed of the export versions is 180mph, and 6th gear if it were allowed would result in a top speed of 196mph if the car had the power to get there.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
160 на Велес-Скопје. Толку ми има душа количето :toe: А и толку јас имам храброст :)

Член од
20 јуни 2008
Мислења
82
Поени од реакции
17
razlicni momenti ima , ama ona koe najveke go pamtam e koga vozev Skopje Struga prema Veles . Na patot od Veles prema prilep vozev edno sabajle rano nautro , a bevme trgnati jas kako sofer i uste 3 drugi so mene za da sobereme eden prijatel od struga , i uz pat mene mi se spiese oti ne bev naspan poveke od 24 casa , i imase eden moment koga sum zaspal za mig vo voznja a vozev 180 km so Suzuku Swift, toa bea samo sekundi , no sreka sto bas toj del od avtopatot bese prav i dodeka se osvestiv veke se priblizuvav vo krivina . Ova bese 2001 inaku drugi situacii ne sum imal a da se naogam vo opasnost pri vozenje .

S

Shellshock nam67

Гостин
2001 na patot tetotvo gostivar koga odev na fakultete 1 godina 160 kilometri na cas so mojata zastava se tresese cela kola :helou:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Сабајлево 150 возев со Ланчиа Тема,од Велес према Скопје одма кога се уклучуваш на автопатот,финтава е шо немам положено,извозив колку 19-20 км,арно шо немаше полиција

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
Сабајлево 150 возев со Ланчиа Тема,од Велес према Скопје одма кога се уклучуваш на автопатот,финтава е шо немам положено,извозив колку 19-20 км,арно шо немаше полиција
Преиспитај се, лично јас да дојдам во контакт со возач на твои години кој нема положено и да недај боже имаме удес, нема да чекаме полиција него брза помош пошо најверојатно би имало туча.
Како бе без возачка искачаш на аутопут и возиш 150??? Имаш ли ти родители? Те знаат ли од дома?

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Преиспитај се, лично јас да дојдам во контакт со возач на твои години кој нема положено и да недај боже имаме удес, нема да чекаме полиција него брза помош пошо најверојатно би имало туча.
Како бе без возачка искачаш на аутопут и возиш 150??? Имаш ли ти родители? Те знаат ли од дома?
Не бев сам у колата,со вујко ми колата напамет ја знам и тоа беше само неколку километри после одма на 60 и на лентата за сопирање возев кола немаше кај 9 саатот сабајлево

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.154
Поени од реакции
4.038
Не бев сам у колата,со вујко ми колата напамет ја знам и тоа беше само неколку километри после одма на 60 и на лентата за сопирање возев кола немаше кај 9 саатот сабајлево
Eј јак аргумент, со вујко ти си бил и си ја знаел колата на памет...

Не е во ред тоа што си го направил, едно е ај у град на некоја празна улица да пробаш да возиш, ама на автопат со таква брзина веќе стварно не е во ред...

Што се однесува до темата, мој „рекорд“ е 170 (на автопат во Хрватска, на тој Тоше кај што загина). Не е некоја си огромна брзина али пред само 2.5 години иам положено така да уште неам кој знае колку возено за да имам поставено некој повисок рекорд :)

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
Абе и со Мика Хакинен да си бил си возел 150 без возачка!

Ми се гади од вакви ставови. Па уше и вујко ти те храбрел еј! Алооооо, имаш ли ти 2 грама мозок??

С

Спенсер

Гостин
Абе и со Мика Хакинен да си бил си возел 150 без возачка!

Ми се гади од вакви ставови. Па уше и вујко ти те храбрел еј! Алооооо, имаш ли ти 2 грама мозок??
21 година има дечково... можеби го буткаат на тестови,и неможе да положи,знаете како иде со буткањето... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom