Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Матизот е 160 гравиран и вози 140 едвај. Јас толку го немам кренато, претпоставувам дека би одел толку, над 120 неможам да го контролирам.
А јас 160 со Getz (nakaj tetovo)
1.4 Active иде и до 170 у 5та. У четврта иде и јаче. Али без клима. Со клима од 140 не мрда.

more kolbasi kako ne mozi jugo da krene 190 jas se imam vozeno so uste trojca judzeto masina e 65 konji alooooooo

Лани беше, со Лада Самара, стигнав до 160 и почна да треси, ко да ќе се распаднеше и одма намалив :pos2::pos2::pos2:

A со Југо 45 од 89, татко ми имаше возено 145

Na avtopat E40 , ne vozef jas , nego sopatnik bev vozefme 295 km/sat , top brizna na kolata bese 390 km/sat . Fantazija od kola bese ama retko kaj mozi da ja iskortisish taa brzina ,drugarmi bese tolku imponiran od taa kola , mislam deka se uste drka na nea :)
ti be salam si 390 ne e avion
:vozbud:

130-135 Kmh Skoda Felicia 1.3 MPI na obikolnicata na Skopje so se gradi ama pusti strav od dzandari + nemam vozacka(17 godini imammmm i edvaj cekam:)) :nesum::nesum::vozbud:

ај модераторот не ми дава да кажам со ТАЧАК колку имам дигнато па ај ќе кажам дека со овие кинескиве веспи на уздолница имам 80 дигнато

245-250..електронски ограничено.Инаку како читам ако се тргне таа заштита одат докај 305-315..
Но мене искрено, доста ми беше и ова.

Јас кога на точакот имав брзинометар, накачив околу 95КМ/h, на удолница, се разбира....Можете да замислите колку ми беа загреани бандашите од кочењето..абе на оваа угорница нагоре треба да се искачуваш околу 6 саати, а доле си за 10-20 минути...
А најбрзо имам возено...со некоја кола...околу 180km/h...

Јас кога на точакот имав брзинометар, накачив околу 95КМ/h, на удолница, се разбира....Можете да замислите колку ми беа загреани бандашите од кочењето..абе на оваа угорница нагоре треба да се искачуваш околу 6 саати, а доле си за 10-20 минути...
А најбрзо имам возено...со некоја кола...околу 180km/h...

Да не лажеш ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom