Максимална брзина со која сте возеле моторно возило?

Аман бе... Ѓавато има и угорнина и удолнина. Ако не оди на угорнина 100, на удолнина сигурно оди :)
хехе, кажи Dzish ако не нагоре надолу сигурно ќе оди толку:pos2:(btw не ми е толку прекршено Yugo-то YES да имат 90 и нешто илјади али сепак добро е не му претставува никаков проблем за до кај 120):):):):)

Koga polagav vo letoto so Opel Corsa 1.2 odev zaedno so instruktorot na servis vo Start vo Ohrid.Na patot Prilep-Bitola vozev 160km/h i morav vednas da zastanam zosto letna tablata od pokrivot:tapp:.

Лично со веспата 80 км/ч, а се имам возено како сопатник нормално околу 195 км/ч со ситроен ксара.

Со веспичено некаде 85-90 (јамаха џог, све е сток) а во кола 205км на часс, со голф 3 кабрио, 2.0 150кс (али тежок е 2тона, спие на пат), Лескоец-Охрид, врнежливо!!!
И со ауди а8 4.2 кватро 160- подмоље - Оровник!
паЗи! :vozbud:

Немам положено досега само ме имаат возено.Со татко ми и насиот Ровер 620СДи 210км накај Карадарци а со еден пријател 260км со мерцедес CLS 320 исто накај Кавадарци...Лудница со мечката не се осети има 7 брзини додека со Роверот мислев дека ке полетаме..

јас и брачедми со југо од новите на рамното ротино,кажани го кренавме 190 кч
кој е од бт или од ресен знае каде е тоа место.навистина југото е масина.

Последна опомена, темата е исклучиво за моторни возила, затоа и го променав насловот. За возење со точак, или јавање на коњ можете да отворите посебна тема, па да дискутираме ако има заинтересирани. Се што е офф топик ке биде бришано. Фала.

јас и брачедми со југо од новите на рамното ротино,кажани го кренавме 190 кч
кој е од бт или од ресен знае каде е тоа место.навистина југото е масина.
Во кој филм тоа се случи?

Од Ротино према Кажани има удолнина, највероватно на неа го имаат кренато 190 +право е, таму и 200 може да се крени Југо... Инаку 180 на рамно не верувам дека има Југо што оди.

so avtomobil so mercedes s500 me vozele 250 km i so honda s2000 240km a so motor ja sum vozel r6 200km

200 km h volvo v40 2500 kubici turbo polnac benzin odese uste na aftopatt veles skopja ama strav mi bese

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom