Металци, слушате се или имате омилен правец?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
Види сега вака
Како прво изгледа не можеме јас и ти да разговараме поради тоа што гледам со годините што ги имаш, имаш уште многу да учиш за металот
Второ таа гардата "стара" како што ја нарекувате нека си ја слуша музиката што си ја слушала, за да не се прават вакви недоразбирања. И метал музика не постоела, па сега еве еволуирала, па што.

Која стара гарда, нека си го прави тој самиот тој филм. Друг свет е денес.

Ако не ја почитуваш историјата тогаш џабе ти е се. Јас сакам можеби понов метал или рок не е ни важно кој правец.
Но пред да почнам да слушам се што слушам денеска прво ги ислушав многу темелно корените на ова што го има денеска за да можам полесно да ја сватам музиката.

На крај да ти кажам пак најглупа работа што можеш да ја кажеш е дека не го почитуваш она изворното во металот, тогаш бате ти си само морон.

Види сега вака
Како прво изгледа не можеме јас и ти да разговараме поради тоа што гледам со годините што ги имаш, имаш уште многу да учиш за металот
Второ таа гардата "стара" како што ја нарекувате нека си ја слуша музиката што си ја слушала, за да не се прават вакви недоразбирања. И метал музика не постоела, па сега еве еволуирала, па што.

Метал музика не постоела?!? :pos2:

Се гледа кој има да учи.

Знаеш ли ти уопште кои се стара гарда?

roswell .. pa da ne bila starata garda nemalo da ja ima novata ... zatoa mozes barem malce pocit da pokazes prema toa ... a ne da treskas gluposti samo ... by the way , daj kazi ti so slusas ziti se !

roswell .. pa da ne bila starata garda nemalo da ja ima novata ... zatoa mozes barem malce pocit da pokazes prema toa ... a ne da treskas gluposti samo ... by the way , daj kazi ti so slusas ziti se !

Барај пишав во претходни постови што слушам
И немој да носиш такви детски заклучоци : да немаше сонце ќе живеевме во темница

me ubi od smea ti nemas povekje od 20 god baska sto samiot neznaes sto zboruvas

ova ne mene mi go kazuvas ?

И немој да носиш такви детски заклучоци : да немаше сонце ќе живеевме во темница

"Слушам исклучиво Death Metal"

ok ..sea mi e jasno ... mislev bendovi da mi kazes ...ali nema veze

Дечурлана, јас вакви муабети вртев пред 5/6 години... блаааааах! јас слушам дет метал, појке се разбирам од вас во метал, да знајте!

Дечурлана, јас вакви муабети вртев пред 5/6 години... блаааааах! јас слушам дет метал, појке се разбирам од вас во метал, да знајте!

Еј ај ако можеш на овај fallen објасни му

ne, nego da nemase sonce , nemase ni da postoime ... a da nemase old school , nemase ni da postoi ova denes !

sea jasno ti e !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom