Најбитното нешто во една врска

• Креатор на темата Креатор на темата CuCeNcE
  • Време на започнување Време на започнување
Што ви е најбитно во една врска?Дали е тоа довербата, верноста, разбирањето, толеранцијата...или нешто друго. Што е тоа без кое една врска неможе да опстане?

За да една врска успее мора да ги има сите овие елемнти кои ги спомна ... и може да се додаде заедничка привлечност,хемија и добар SEX

Јас мислам дека сепак љубовта и довербата се на прво место, а потоа верноста, разбирањето за да опстане врската.

Pred se: LJUBOVTA
Iskrenosta
Doverbata
Razbiranjeto
Pocitta
Vnimanieto..

Ljubovta e najvazna pa potoa doverbata i tolerancijata

Првин треба да постои некоја хемија која ќе ги поврзе двајцата.Треба да има љубов,разбирање и доверба.Но,за да има доверба потребна е и искреност.Џабе ако едниот партнер има целосна доверба во другиот,доколку овој не е искрен и лаже.Една врска не може да се базира на лаги.

Искреноста пред се, бар ја така мислам џабе е ако нема искреност самите себе ке се лажат а, од лага нема ништо полошо.Секако и довербата,љубовта,слогата....имаат важна улога.:pipi:

spored mene najvazno e pred se da ima nekoi simpatii i od dvete strani bidejki bez toa edna vrska nemoze da opstane.. no isto taka i dobro da se poznavaat megusebno bidejki nemoze da ima ljubov megu dvajca koi si go znaat samo imeto i nadvoresniot izgled... i kolku i da velat deka sprotivnostite se privlekuvaat ne e taka sekogas.. bidejki nemoze da bides so nekoj zaedno ako toj e tolku sprotiven od tebe i se karate za site vasi razli4ni mislenja, svakanja i na4in na zivot, a pred se vazno e da ima ljubov i doverba bidejki bez toa vrskite ke zavrsat mnogu brzo..ili poradi toa sto ne se privlekuvaat ili poradi ljubomora...

Искреност,доверба,љубов,разбирање,секс ехееее хармонија невидена :back:

cekajte malku
spored mene NAJvazno e da vi e interesno so partnerot
vo edna moja vrska imase i ljubov i doverba i iskrenost i seks i vnimanie i pocit,ama mi stana MNOGU dosadno i kraj
pa zatoa spored mene najvazno e da ne vi e dosadno

љубов, верност и разбирање

Megusebnata komunikkacija na partnerite e najbitna za uspesna vrska. Moze da ja imaat celata ljubov na svetot, moze da inaat neverojatno dobar seksualen zivot, odlicna finansiska sostojba, ama ako nemaat megusebna komunikacija se e za dzabe

Најбитното нешто во една врска според мене се љубовта, разбирањето и точноста...,а не ќе заказам да излеземе во 10, а она ќе задоцни пола сат и повеќе, со некои глупави оправдувања, требала да се нашминка, незнаела што да облече...Но за се тоа нема изговор, треба да постапуваме исто еден спрема друг...А не некој ќе изигрува улична бандера.... дисциплина луѓе као у војска...:salut:

SEX! ili ,shto bi rekol drugr mi, SHTRAKANJE! Sve drgo se reshava lesno! Ama ako ne se pogodi sexot togash bataliiiii i iiii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom