Дали ова е Аврил?

супер си е девојчето у секој поглед...ама неможам никако да се навикнам на нејзините вампирски запчиња:toe:

И се омажи, лелелеле... па сеа и деца ќе почне да чува.

Epa toa e... rastat lugevo se menjavaat, so godini te pa idat najrazlicni tranzicii.... So prviot album koga izleze pesnite i imigot i bea kao celo vreme nesto za brkanje deckovci (te sakam, ti ne gledash, ama jas ce te imam bl bla bla). POsle vtoriot album i beshe skoro cel so mracni pesni, normalno na godinite toj period 18-19 godini pisuvala tekstovite :) (mene toj album mi beshe ubedlivo najdobar :) ) I sega devojkava si se zaljubi be, si go sredi zivotot, stanuva zena sega, normalni se promenite...

Jas si ja sakam starata Avril:pipi:

toa shto si beshe komercijala si beshe ama i stvarno ok e se omazi devojcheto i sea normalno e da izglea glamurno.nikoj ne ochekuvashe od nea da ostane hard kor devojche sekad.neka si fura

Тежок позер, другаркиве се мрднаа по неа и нејзиниот "рокерски" имиџ, а всушност невиден комерцијалист кој веднаш се покажа што е...
Песната Грлфренд невидено срање и е, боље ми е да ги слушам Блек Пантерс отколку оваа... :icon_roll

Лее ама е панк!

Шема.
Одма добивам антиестаблишмент идеи кога ја гледам во миниќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom