Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е токму така :kesa:Не е прав WC момент, ако не е придружен со цигара, и по можност средно турско.
Во WC сум донела најбитни решенија и сум разглабала најтешки проблеми.
Имам правено пресудни телефонски разговори токму во WC.
Имам пишувано километарски смс-пораки исто таму.
Еднаш дури ми се заглави и клучот од WC.Но не ми беше тешко да почекам дур да ме спасат. Пошто е тоа за мене свето место. cool:
...секогаш се задржувам по дваесет минути минумум кога сум по голема нужда. Додека трае тој процес размислувам многу...особено знам да се потсетам на некој шмек и да испланирам нов 

тапа ти е минимумотИмам од оние смешни дипломи добиено за роденден...диплома з Окупатор на Тоалетот...секогаш се задржувам по дваесет минути минумум кога сум по голема нужда. Додека трае тој процес размислувам многу...особено знам да се потсетам на некој шмек и да испланирам нов
![]()
мојот е вечи 

Да не го крстиш па 30 минути трае твојот ритуал! :smir:Иначе хај скор во време ми е 30 минути за голема нужда.
Не си ни морал да одиш во нужникот,кога некој има запек и така ништо не излегува,затоа и се вика запек...:helou:Пред едно десет минути имав WC момент на запек.