Вашите пијани искуства :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
260
Поени од реакции
2
koga sum pijan se gledam krv okolu mene i odma so nekoj se tepam

i taka izbegnuvam da pijam

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Пијано искуство а?.... Е ги има многу :) треба да одберам некое...
Ако сте виделе двајца идиоти на семафори у аеродром како искачаат од кола у која рока бекстрит бојс и праат кореографија.... еден од нив сум бил јас :):kesa:

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
omfg, испив 4 кила коњак од 3.30 досега и ништо не ми е. Btw, тато ако читаш викај брза помош, готов сум. :pos: :pos:

Член од
7 април 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
Posleden pat bev pijan ovaa sabota, iii do polovina ve4er ne se secavam na nisto( mi rekoa deka ke me isfrlele od diskotekata, ke sum izel kjotek edno 20 pati, sum se valjaj po zemja, ne sum si go znael imeto) a od polovina natamu bese super, malku nozete ne me drzea, ama izdrzav do kraj. :kesa:

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Да не мислела 8 сечени у 30 мин :)
Ок нека биде како што вие сакате...ваше е дали ќе верувате или не...
Инаку кажав дека не ми е гордост ова пијанство и не се обидувам да се фалам со него зошто не е за фалење. Одтогаш вотка :pov::pov:

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
хехехеххе има многу али последно беше петокот...ми беше мн тешко...се испијанив со сила и плус си јадоф ќотече...убо ми дојде ми требаше не ми е мака...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.716
Поени од реакции
49.087
Еднашка со Манс кога бевме млади кревки и неотесани гимназијалци бевме меана со нашиот клас,откако заврши пијењето во стил на ајвани од кафез пуштени цел клас отиде во МНТ да денса а јас и Манс заспавме на клупа близу кафаната на еден студ ненормален,после некој саат се пробудивме можда и гушнати бевме и си кинисавме дома пеш со наведнати глави..

Сум имал и други вакви потиштувачки искуства,ама ова го пишав колку да му стеснам избор на друга ми :):)

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
Dve ebani casi vino i zemja! Se odvleckav nekako do traficeto preku ulica se smeev 15min zosto ne mi teknuvase za sto dojdov, si kupv cigari i se dovleckav pak do doma!
Se tesam deka prazniot zeludnik imase golemo vlijanie a ne mizernite dve casi!
Ili sepak ne mi drzi dusckava alkohol!

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Ауф последно пијано искуство на 22.11."08 Аца Лукас па Мементо.Многу пијана вичер,со многу попијани другари и другарки и најубаво помината вечер у мојот живот.:):)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Паа... има повеке, ама само 2 се доста сериозни... :)

Првото, 2 вечер од полуматурската, 3 пивца и 3 коњака во еден бар за рок од 1-2 саата, па после што ни текна зедовме 2 литра вино (јас и вино, два многу спротивни поими, тоа беше прв и последен пат вино да пијам).. За 2 минути отидоа 2те шишиња.. Се беше океј ама по 20тина минути, црева и по 1 час на инфузија.. :kesa:

Второто, истата дата следната година, т.е. крајот на прва година средно. Се собравме класот во една кафана (од тогаш имам ојдено само 1-2 пати во кафани) и беше интересно (инаку, јас само седев, јбг клабер сум а не шабанарија).. Едно по едно, коњакчињата летеа, де на екс де влечење по 10тина минути... Знам само оти зацртаната сметка ни беше 2500 а стигна до 4000 (сега не само од мене ама 3-4 типчиња дали бевме што пиевме). За крај со еден другар викаме ај еден дупли на екс.. За 10тина минути, црева стана надвор.. И пак на инфузија. :kesa:

Последен пат да сум бил пијан, пред 2 дена, ама добро што дома кога легнав во кревет ме фати сериозното... 3 другари бевме кај мене на форплеј, 700 грама водка, па во Селект 2 коктели набрзина, и незнам колку беа, 3-4-5 текили...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Еднашка со Манс кога бевме млади кревки и неотесани гимназијалци бевме меана со нашиот клас,откако заврши пијењето во стил на ајвани од кафез пуштени цел клас отиде во МНТ да денса а јас и Манс заспавме на клупа близу кафаната на еден студ ненормален,после некој саат се пробудивме можда и гушнати бевме и си кинисавме дома пеш со наведнати глави..

Сум имал и други вакви потиштувачки искуства,ама ова го пишав колку да му стеснам избор на друга ми :):)
LOL :pos: :pos: :pos:
Со тој копиљот по пут шо го начекавме после, коа падна расправија на тема Мзт - Вардар :pos:

А ти текнуе ли на дешавката у Сити (Вале Верде) кај Тошка на журка, кога бљвавме на колите позади беверли сите масовно? Ахахахахаха :pos:
Другите дешавки не се за во јавност сепак :)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
последен пат ма се уште сум пијан од синоќа маме му е..м тоа камиказата ме напраи јапанац ебаго уште ми се врти :kesa::kesa:пијана будала

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Ma ne se sekavam posleden pat sto mi se gledalo ili pravel koga sum bil pijan.:pos2::pos2::pos2::pos2:. zatoa nemam komentar :kesa::kesa::kesa:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Имам многу луди дешавки од пијанството, али оваа е нај-нај...
..Немавме шо да праиме со сестра ми, и : ај ќе пиеме...Се праиме и двете стативи ненормално многу, и ај ќе изиграваме шиноби војници...Јас ја буткам сестра ми, она паѓа на масата со рака, си го пука лактот, и почиње да и тече крв од раката..Јас испаничена цела трчам накај Ве-Це да зеам пешкир, да запрам крварење, и кваката од Ве-Цето ми остануе у рака :ija:...И и се јавив одма на мајка ми , ја однесе сестра ми на клиника, и сите си живеевме среќно до крајот на нашиот живот...

Kajgana Shop

На врв Bottom