Вицеви без наслов 2 дел

Испитуваат тројца луди луѓе:
- Колку е два и два?
Лудиот одговара:
- Сино.
Го прашуваат вториот лудак:
- Колку е два и два?
- Црвено.
Го викаат третиот и го прашуваат истото:
- Колку е два и два?
- Четири.
- Како пресмета?
- Многу едноставно - црвено плус две минус сино е еднакво на четири.

Си Седат Мажот и Жената дома и по некоје време Мажот ..Жено знаеш ли зошто кинезите Живеат по 100 год ?Жената:Незнам Зошто?Мажот:Бидејќи Уште не те запознале Тебе ...

Каже човек:
-Дечко, немој тамо, тамо је минско поље!!
-MOЉЕМ?
-Ништа, ништа.

Маж и жена тргнале да крадат зеленчук во некоја нива. По малку време ги видел стопанот и почнал да ги брка, ја фатил жената, а мажот избегал и се скрил зад некоја грмушка и гледал што ќе и прави стопанот на жена му. И стопанот почнал да ја работи женава и цицки ја трга и и вика:
- Ех да дај господ да ми пораснат големи крушите како цицките твои.
Ја фаќа за газ:
- Ех да даде господ да ми пораснат љубениците како газот твој.
Се фаќа за пенисот:
- Ех да даде господ да ми пораснат краставиците како пенисов мој.
А цела ситуација ја гледа мажот од зад грмушка и изнервиран вика:
- Да дај господ да заврне некој град колку мадињата мои и се да ти истолчка во нивата.

Умрела некоја баба и отишла кај Св.Петар.
Овој и го разгледал досието...
- Ааа па вие сте била поштена цел живот,браво! За такви како вас јас исолнувам една желба.
Бабата сакала да се направи паметна па му рекла:
- Е, па ако е така би сакала да сум жива!
И овој ја пикнал во термометар!

Што пишува на лифтовите во Етиопија?
- Максимална носивост 6 тона или 6000 лица.... :)

Работникот: Директоре, јас се извинувам али ние плата немаме примено три месеци!!
Директорот: - Извинето ти е!!

Си биле 7-те јариња и нивната мајка. И требало мајка им да излези и им вика на малите: Кога ке се вратам ќе тропнам на врата и ќе ви кажам лозинка, оти можи волкот да дојди и вие ако му отворите ќе ве изеди, а лозинката ќе биде " Цицам цицка ". И се разбрале и заминала мајка им, арно ама волкот ги слушнал и оди на врата и тропа.. Цицам цицка! .. Да ми цицаш од ку*ето те видов низ клучалка ! :pos:

Што е разликата помеѓу нашиот мсн и мсн-то на Етиопија??? ...Етиопија немаат опција “out to lunch“

Еден Влав го мачела совест подолго време и отишол кај поп да се исповеда
- Попе знаеш дека за време на војната во подрум криев евреи?
- Па тоа е добро дело!!
- ДА ама за тоа им наплатував!!
- Епа сега војна е се скапо, издржување и други работи!
- И се уште не сум им кажал дека војната е завршена

Како се вика градската плажа во Скопје?
- Коце-Кабана.

Se vozel Tito u voz....i snemalo pruga....odma izdal naredba da se viknat"omladinci"pa"radna akcija"-i da se napravi nova....i prodolzil vozot!!!

Se vozel Branko u voz....i snemalo pruga....se cudel sto da pravi i naredil da se izvadi prugata od pozadi i da se montira napred....i prodolzil vozot!!!

Se vozel G`ujo u voz...i snemalo pruga....se cudel,se cudel,se cudel sto da pravi,...i izdal naredba: "...aj nisajte go vagonot,da mislat site deka se vozime".....

Оди дедо во златара и вика: Имате мастика? - Немаме. - ААААААА ве заебаф ја дојдов со точак

Октоподот Пол умрел од глад,му дале да бира помеѓу ВМРО и СДСМ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom