Вицеви без наслов 2 дел

Имал некој тип калибар 50cm па не можел да си најде жена. Му рекле лекот да го бара кај жабата, барајќи ја за жена.
- Жабо, жабо, ќе се омажиш за мене?
- Не.
И оп, му се смалил 10cm.
Отишол наредниот пат, ја прашал пак жабата и пак му се смалил 10cm.Третиот пат:
- А бе ти реков веќе, не, не и не!

Cita baba natpis: JEBEMO SVE PICKE, GODINE NISU BITNE. Pa udje da proveri i pita za cenu. Momak joj rece da je istina, Seksanje : Na krevetu 100 evrica, na kaucu 75 evrica, na fotelji 50 evrica, a na podu 25 evrica. Izvadi baba 100 evrica i stavi na sto. Odlican izbor: rece mladic - na krevetu! - Gresis sinko, baka ce cetri puta na podu...

Се расчуло низ државава дека во една пештера се вдомил џиновски пајак и се барале тројца храбри јунаци да отидат и да го истераат пајакот. На мегдан се појавиле Сталоне, Шварценегер и Драган Вучиќ. Иде Сталоне во пештерата и по некое време избезумено трча викајќи "ПОМОШ ПАЈАК, ПОМОШ ПАЈАК..."
Иде Шварци и по 5 минути искача и преплашено извикува "ПОМОШ ОГРОМЕН ПАЈАК, ПОМОШ..."
И на крај влегува Драган Вучиќ, и само што влегол искача пајаков не знае каде попрво да бега и се дере "ПОМОШ СЕЉАК, ПОМОШ СЕЉАК!!!"

Се расчуло низ државава дека во една пештера се вдомил џиновски пајак и се барале тројца храбри јунаци да отидат и да го истераат пајакот. На мегдан се појавиле Сталоне, Шварценегер и Драган Вучиќ. Иде Сталоне во пештерата и по некое време избезумено трча викајќи "ПОМОШ ПАЈАК, ПОМОШ ПАЈАК..."
Иде Шварци и по 5 минути искача и преплашено извикува "ПОМОШ ОГРОМЕН ПАЈАК, ПОМОШ..."
И на крај влегува Драган Вучиќ, и само што влегол искача пајаков не знае каде попрво да бега и се дере "ПОМОШ СЕЉАК, ПОМОШ СЕЉАК!!!"
:pos2::pos2:

Еве уште еден.

Си биле Снежана, Супермен и Квазимодо. И сите тројца одат кај магичното огледалце за да им каже што сакаат да дознаат.
Прво иде Снежана и прашува "огледалце,огледалце ајде кажи ми кој е најубав на светот дали знаеш ти?" И огледалцево одговара "нема што да се праи муабет ти си најубавата во цел свет." По што Снежана среќно си заминува.
Иде Супермен и прашува "огледалце,огледалце кој е најсилен на светот дали знаеш ти, кажи ми?" Огледалцево му вика "никој човек неможе да се спореди со тебе ти си најсилен од сите."
И на крај иде Квазимодо и прашува "огледалце,огледалце кој е најгрд на светот дали знаеш ти, кажи ми?" И по некое време Квазимодо се враќа изнервиран и се дере "кој е тој Гоце Арнаудов мамицата негова!?":pos2::pos2:

Јако, јако, најјако!!!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Имал некој тип калибар 50cm па не можел да си најде жена. Му рекле лекот да го бара кај жабата, барајќи ја за жена.
- Не.
И оп, му се смалил 10cm.
Отишол наредниот пат, ја прашал пак жабата и пак му се смалил 10cm.Третиот пат:
- А бе ти реков веќе, не, не и не!

Ахахахах :pos2:

Он ТоПиК ,

Си БиЛе бИлЕ БиЛе и бИлЕ и отишле на гости кај БиЛе кОлкУ бИлЕ БилЕ? :helou:

:tv:

Бабичка гледа како некое дете пие пиво и пуши трава во некој парк. Му приоѓа и му вели: - Синко не си на школо ова време? - Стара ај не дави имам само шест години!!!

Детето пишува на дедо мраз што сака за поклон да му донеси:
- Дедо мраз, за нова година сакам да ми донесеш мало братче!
По неколу дена дедо мраз му враќа:
- Испрати ми ја мајкати....

Трпе и Трпана биле во брак 10 години. Секоја вечер кога воделе љубов Трпе инсистирал да се изгасне ламбата. На Трпана еден ден и пукнал филмот и одлучила да го излечи од таа луда навика. Една вечер додека имале секс Трпана станала, ја запалила ламбата и што ќе види. Трпе наместо својот алат користел вибратор. Трпана изнервирана почнала да му се дере:
Ти импотентна будало, како не ти е срам, 10 години си ме лажел? Објасни ми зошто?
Трпе смирено ја погледнал во очи и ја прашал:
Јас можам да ти го објаснам вибраторот, но ти мене како ќе ми ги објасниш децата.

Се враќа Игорче од школо, а татко му го прашува:
- Како си помина сине денеска?
- Па, добро. Правевме експерименти по хемија.
- А утре што ќе правите во школо?
- Кое школо?

Дедо Мраз доаѓа во завод за деца со попречувања во развојот.
Сите му се радуваат, и сега нели редот е поклони да дели.
Дедо Мраз им вика- Ајде прво поклон за некој кој ќе ми испее песничка...

Едно дете почнува: Дидооо Муаас Дидооо Муаас дуууде и кај наауусс..

Дедо Мраз: ХоХоХо, не, нема поклон за тој шо се зафркава.:helou:

Си биле два балони во пустина и му вика едниот на другиот:
Пази кактусссссссссссссссссссссссссссссс, а овој:
Касно палишшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшшш

доаѓа еден човек бо бурекџилница и бара 1000 гевреци,а продавачот му вика немам.
доаѓа другиот ден и вика имас 1000 гевреци,продавачот вика немам.продавачот му вика на газдата доаѓа еден човек и ми вика дали имам 1000 ѓевреци газдата вика да му испечеш продавачот вика добро.
и доаѓа третиот ден и му вика на продавачот имаш 1000 ѓевреци имам а на кого ќе ги продадеш

Си бил некој рибар и фатил златна рипка. Рипката го замолила да јапушти и таа ќе му исполни желба. Се мислил рибарот и рекол: Сакам дамочам ВИСКИ. И рипката му ја исполнила желбата. Потоа рибарот си оди дома и и кажува на жена си: - Жено донеси чаша да си ставам од вискито
!!!Жената: А за мене да донесам ли ? - Не ти од шишето ќе пиеш !!

Рамче оди во војска и уште првиот ден морал да си оди, бидејки го повикала жена му. Генерал го пуштил и му рекол да се врати уште утре, а него го немало веќе 5 дена. На шестиот ден доаѓа и генералот му вели: - Aјде бе Рамче! Каде си досега? Требаше да дојдеш уште утре! -Да, но јас дојдов уште денес!

У америка на некоја зграда работиле македонци и американци, македонците биле на подножјето, а американците на кровот. И сеа иде маабето: - Алооо спушти кофата!!!! - What ? - Абе спушти кофата алоооо!!! - I don't understand you ! - Ду ју спик инглиш ?! - Yes ! - Епа Спушти кофата

Ученици во школо добиле задача да напишат состав на тема "Што би направил кога би бил директор".
Почнуваат сите да пишуваат, само Игорче седи и чека. Учителката:
- Игорче, зошто ти не пишуваш?
- Ја чекам секретарката да и издиктирам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom