Што ви недостига од детството?

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Па да бидам искрен мене детството не ми недостига затоа што го проживеав ако можам така да кажам во секоја смисла од детството, се она што се мисли детство, а не посакував како многу од вас да пораснам и да излегувам а потоа да ми недостига тој период што нема да се врати никогаш.

Убеденоста дека ме чека убава иднина.:)

џамлии :) , турбо мастики!!!! и да играм на ќар на сликички!!! тасо жетони, флипери ....да идам кај директорката ради тепачка и петарди (се сереш у гаќи пред неа, па коа ќе се јави кај тебе дома , леле леле):)
и реченицата....Мамо дај 10 денари :)

Мамо дај 10 денари! ТОЧНО! :vozbud: тоа ми недостига!
Ми недостига баба ми, крадењето цреши од комшиите, ѕвонењето на нивните врати, и не знам што друго, не ми е жал што поминало детството.......

Безгрижноста...фудбал 24 часа дневно,мамо дај 15 денари ( ја играв по 3 жетони :baeh: ) долга магарица,шуто дупе,жмурка,џамлии на мор,турбо сликици,жетони од чипсови,старите епизоди на зимско рекреативна програма...

Безгрижноста !!!! Кога најголем проблем во мојот живот беше дали да останам дома и да си играм со колички или да иѕлеѕам надвор да играм фудбал. Ми фали жмурка, долгамагарица,играње џамлии, брканица... идруги игри кои ѕа жал се ѕаборавија.

Безгрижността. Вјарата , че в свата на големите има само лјубов и доброта.И една непостигната мечта....

само едно ми недостига-време. Се друго се менува и треба да се модифицираме кон тоа. Се што ми недостига е времето што го имам на располагање кое што се редуцира последователно како што годините се наголемуваат.

bezgriznosta, mislite deka se e sovrseno,gledanjeto crtani, igranjeto plocka, brkanica...igranjeto so kukli, menjavanjeto so detska posta:pos2: i najmnogu slobodnoto vreme

Прашај што не... се, ама буквално се што сте кажале!!! Еххх... пто убаво ми беше кога неморав да размислувам за се и сешто, кога бев поспонтана!!! ИИххх ми недостигаат и лулашкитееее, ама во голема мера!

Ми недостига детското другарување, нема поубво и поискрено пријателство од тоа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom