Што ви недостига од детството?

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
+ безгрижниот живот кој го имав(и што сите го спомнаа :)) ми фалат некои од старите другар(к)и кои се измениjа, исто ми фали мајка ми,двете баби и двата дедовци... :cry:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Татко ми:( и безгрижната насмевка што ја носи секое дете,а за неа станува свесно кога ќе порасне.

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Да ми недостига нешто... Тешко. Не се сменив многу. Добро, однадвор, и можеби малку ми дојде паметот.
Кај единаесеттата почнав со она "не сакам да пораснам". Па нешто подоцна беше "страв ми е да пораснам". Кого лажам, уште го кажувам тоа. Само, зналчително поретко. Зашто сега мислат дека се зезам. Поарно така. :pipi:

Единствено чувствувам дека отсуството на една личност измени многу од мене. Личност која никогаш не ја запознав, а да ја запознаев, нештата денес ќе беа поинакви. И за двајцата.
Друга личност, која ја имав на многу кратко. Мислам најсреќна бев тоа време. Прерано ми замина, тоа е тоа...
И старото маало, еве. Тоа би било се`.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Безгрижноста... тоа што не го приметував сивилото на реалноста и не бев оптеретена со разни проблеми... :(

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Другарчињата!!!

Моите другари од маало, повеќето си заминаа во странство.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Играчките, другарствата, лудите работи, симпатиите:) и пред се деновите во кои си живеев без да се нервирам и без размислувања што ли ќе правам во животот:)

LoveAshlee

I dont have a plan..thats the point
Член од
27 мај 2007
Мислења
475
Поени од реакции
2
Жмурка , Граница , најмногу безгрижноста . Тоа е нешто што најмногу вреди кога сме мали . Зашто тогаш не сваќаме што е проблем , а сега неможеме ден без него .

С

Сатори

Гостин
~*~

Силата да направам се што ќе посакам без стравот од казната која потоа следува, понекогаш и јас на сама себе си недостигам како дете.
:cut:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Безгрижноста и слободата пред се :toe: потоа дружењето, маалските игри, лудориите што ги правевме...

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Ми недостигаат многу личности.. повеќето од нив пропаднаа, некои заминаа далеку и сега повремено се враќаат па надокнадуваме некако :)

Ми недостига првата симпатија, првото подарено цвеќе скинато од дворот на комшиите..

Ми недостигаат моментите кога се учев да возам ролерки (боже каква брука бев) , Backstreet Boys, Peter Andre и Spice Girls...Ми недостига Barbie, уште се сеќавам кога и ја офарбав косата розева:kesa:
Се ми недостига од детството.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ми недостасува само безгрижноста!

Член од
22 август 2007
Мислења
550
Поени од реакции
16
Ми недостига чувството на безгрижност и слободата.

Kajgana Shop

На врв Bottom