- Член од
- 20 октомври 2008
- Мислења
- 35
- Поени од реакции
- 30
фала :back:Симни ги и стави ги во телефонот во themes
не се ни отвораат во мобилниот
фала :back:Симни ги и стави ги во телефонот во themes
ima li nekoja vest/update???zdravo decki,
konecno ja bev pocesten za posebni postignuvanja so novo telefonce, NOKIA 6303 Classic (so ogromno logo na T-home), toa sto sumljav se pokaza tocno, ne sum korisnik na T-home i staviv kartica na Vip i Cosmo, posle ukucanje PIN mi vika enter restriction code, well done suckers...
posle cel saat na google sfativ deka ke mi treba pomos, posto nemozam da najdam res.code za T-home macedonia a baska za toj model...
help needed, thx btw
PS>necro, ako treba posle sum u grad i ke ti pominam
12345 ако не е сменетako moze nekoj da mi kaze koj e kodot na nokia n95 za nosenje na telefonot na fabric settings telefonot sea go zedov pa ne znam pozzz fala
и софтвер и хардвер ти треба... тоа е доста скапа машина на самсунг само z3x го декдоира т.е. бокс вреден 160евра без активации, со кативации + 130евра од цената:Како да го unlock Samsung s8000 Jet да раб на наши картички ми бара некои код да внесам? или со software треба ?
фалааа завршив работа12345 ако не е сменет
Ај види која верзија на софтвер ја имаш на н95-катаNeso baterija za n95 za so pari mozam da najdam ama da drzi baterija :S iam edna 1 den ne go pominuva ili se vistinski tolku slabi ili pak ovaa e nekoj freak od baterija pa za inaet vaka mi prai... kaj da se obratam vo okolina na prilep ohrid bitola resen da najdam nekoe dobro parce barem den da minuvam :kesa:
а да ми кажеше како да видам која верзија е .... не знам:kesa:Ај види која верзија на софтвер ја имаш на н95-ката
Куцни *#0000#а да ми кажеше како да видам која верзија е .... не знам:kesa: