Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Да не го рикнам после?

Да не го рикнам после?
Нема шанса. Преку 15 пати го имам правено ова, на 4 различни П990ки. Сите процедури поминаа без никаков проблем. Едини проблем што може да настане е да ти снема струја дур се префрлаат фајловите од компјутер во телефон.

hey...imam problemi so mobilniov...vo meguvreme ne bese vo mene i sega mi bara phone lock...kako moze da go dekodiram???tnx :)))

hey...imam problemi so mobilniov...vo meguvreme ne bese vo mene i sega mi bara phone lock...kako moze da go dekodiram???tnx :)))
преку компјутер најверојатно :pos: бај д веј, што телефон? моделот ми треба...

Имам SE P990, не ми подржава сим од ВИП, незнам за Космофон тоа утре ќе видам. Купен е од Мобиљара, не е Т-Мобајл па да е заклучен на оператор. Чаре сам да го средам? Или да го носам на декодирање

Имам Sony Ericsson K610i и има уклучено интернет. па како да го исклучам? Дека ке ми го земаат деца што учат со мене па дека гледаат само како да ти наштетат нешто па да не ми го потрошат цел кредит, а и така не користам такви работи па за тоа......:toe:

Имам SE P990, не ми подржава сим од ВИП, незнам за Космофон тоа утре ќе видам. Купен е од Мобиљара, не е Т-Мобајл па да е заклучен на оператор. Чаре сам да го средам? Или да го носам на декодирање
проблемот е до вип картичките, понекад ќе ги чита понекад не - зависи колку струја му цициаат :D

Имам Sony Ericsson K610i и има уклучено интернет. па како да го исклучам? Дека ке ми го земаат деца што учат со мене па дека гледаат само како да ти наштетат нешто па да не ми го потрошат цел кредит, а и така не користам такви работи па за тоа......:toe:
иди во сетингс, конекшнс, интернет акаунтс или така нешто интернет пишуваше и избриши си го акаунтот или само смени нешто од ајпи адресата, јузерот и слично.

како да пуштам интернет на телефонот (со слики) ако може да ми се објасни

друже убаво си напишал " Pred da napravis nesto razmisli sto pravis"
:vozbud::vozbud:за кој телефон ти треба:vozbud::vozbud:

мислиш дека некој сериозно ќе се нафати на тоа? да губи време да слика како се местат сетинзите за интернет? иди на официјалниот портал од твојот провајдер, таму треба ај пи адресите да ги земеш, јузер пасворд, име на акаунт, домашна адреса итн...

убааво и лесно објаснето е.

Sagem My w-8

dali moze nekoj da mi pomogne da go odblokiram mi bara 16 cifren kod .. donesen mi e od italija

dali moze nekoj da mi pomogne da go odblokiram mi bara 16 cifren kod .. donesen mi e od italija
за 35 евра можам :D

кажи ми го ИМЕИ-то, уплати ми на сметка 2150 денари, за 14 дена го имаш кодот, или пак донеси го кај мене во мобилара...

Еден другар има Моторола В360 сака да направи реинсталација (и наградба) на софтвер, можно ли е тоа? и колку „кошта„ :)?

Бошко имаш дисплеј и фолија за ЛГ КГ800 чоклет?Ако имаш кажи цена со и без монтажа.

Бошко имаш дисплеј и фолија за ЛГ КГ800 чоклет?Ако имаш кажи цена со и без монтажа.

флет кабел 400
дисплеј 1500 денари цениве се ако поминеш денеска или утре, евентуално најкасно до понеделник.

од тогаш цените ќе бидат 650 денари флет кабел и 2000 денари е дисплејот.

значи цениве се без монтажа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom