Дали има вечна љубов?

Член од
2 август 2008
Мислења
743
Поени од реакции
460
Сеуште не можам да кажам.Тоа само ќе го кажам со сигурност пред да умрам.А сега засега мислам дека нема вечна љубов...Има чиста љубов.. не и вечна!

Член од
23 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
3
Kje go kopiram StormAngel " nishto ne e vecno" , pa da i ljubovta ne e vechna. A da se bide zaljuben vechno e toa vekje moze:) sfatete go kako sakate:)

Член од
13 август 2007
Мислења
672
Поени од реакции
19
ваљда ја има штом толку ја зборуваат... но знам дека ја видов во notebook филмот :)

C

Cool Hand Luke

Гостин
[zEUs];1587906 напиша:
Има сродна душа а вечна љубов непостои .
Ова е стварно добро... и интересно. Затоа ли ја пропуштив, што ќе си ми кога ионака на крај ќе си останеме само супер пријатели? А љубовта тоа може само да го расипе... :)

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ne samo sto nema vecna ljubov tuku nema ljubov voopsto ima samo vecen interes koj mnogu cesto go menuva predmetot na svojot interes.

C

Cool Hand Luke

Гостин
Ако така гледаш на работите, се е од интерес. Љубов би била кога сакаме некоја личност поради самата нејзина личност, а не поради тоа дали таа нас лично не усреќува.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
site nas ovde ne drzi silata na prilikata oti ne mozeme da pobegneme na nekoe drugo mesto kade podobro se zivee i zarabotuva, kakva ljubov, gluposti!Ni Gospod ne ne saka, ne ostavil na lokalni moknici da si igraat so nasite zivoti.

Член од
23 август 2008
Мислења
32
Поени од реакции
3
golem pesimist si nihilista,ako nema ljubov nema nishto,ne deka imam nesto protiv tebe,ama ako i tamu na toa "mesto" ima pesimisti togas i tie go vikaat istoto za "ova mesto"...sekade ima ljubov

C

Cool Hand Luke

Гостин
site nas ovde ne drzi silata na prilikata oti ne mozeme da pobegneme na nekoe drugo mesto kade podobro se zivee i zarabotuva, kakva ljubov, gluposti!Ni Gospod ne ne saka, ne ostavil na lokalni moknici da si igraat so nasite zivoti.
За Господ не знам, но гледам дека самите себеси не се сакаме, почнувајќи од лично засебно а за колеkтивното македонското ноу комент.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Да само во Јелена на а1.Гаам вечна љубов само кон мајка ми и никој друг!:pipi:

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Ништо не е трајно-па ни љубовта !!!
Вечна љубов нема...но има љубов која трае додека сме живи........

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Vecna ljubov, neznam, ama znam deka ima vecen kompromis i prijatelstvo so doza na strast koja e varijabilna

Kajgana Shop

На врв Bottom