Фан клуб: Работнички

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Затоа што форум постои за да се пишува на него. Што е битно која е темата, овде не функционираат стварите како кај фудбалскиот дел од форумот ... кога ќе се почне муабет у една тема тој таму треба и да заврши, небитно како и е називот. Опоменати се тие што навредуваат,пцујат,идат во крајности ... на никој не му е забрането да се изразува.
Квалитетна дискусија не можеш да имаш со малоумници,со дечишта(од двете страни ги има уживај си) и со некој што не ја познава сржта и проблематиката ( и ти си меѓу последниве зашто само ко џокер се убацуваш со ретко видена замена на тези) а се прави паметен на широка врата.

Е така, што не ти е јасно у врска со кошарка или навијање прашај си и ќе ти се одговори ... не мора стално да се палиш дека некој пишувал каде што демек не требало, тоа не е твој проблем.
ultrasboy, одјеби од темава додека е време.
а инаку боли да, не сме навикнати на порази како вас
загубивте 30ка у јасмин и никому ништо, не ве ни заболе поразот :) нормално е тоа... башка и судиите знаеме во чива полза судеа. би требало ноќеска на а2 да има реприза па гледај си сељаче

ultrasboy, имаш своја тема и коментирај таму а тука батали ги муабетите кои немаат врска со кошарка.
модератор
abe druze....abe druze.....sam si prais problemi...:uvo:
nego od koga stolcinjata i tribinite vo boris trajkovski salata se muabeti vo vrska so kosarkata...:tapp: :tapp:
ps.da nema zabuna samo,ovie postovite od moderacija se kopirani od temata "Mzt Skopje"....znaci,koj saka da zboruva za kosarka i samo za kosarka neka pisuva vo taa tema a ako ne zboruva na taa tema ke bide "kulturno" opemenat dodeka pak tuka se lecat komplexi od sekakov vid...
pps."Rikal" bravo za postot tvoj,rekto moze tuka da se procitaat kvalitetni postovi....

Член од
25 ноември 2010
Мислења
292
Поени од реакции
84
Ako бе ... ја немам ништо против да се лажете меѓу себе дека вие сте биле “повеќе„ разбирам дека некој овде се прави малоумен со сила !!!!
Овде на форумов важи правилото ако за еден бел ѕид кажат 10 души дека е црн, црн е !!!!
Само едно нешто ми е жал, дојде време некој од фемили да објаснува „стандарди“, „правила“, „факти“, и да исправува криви дрини .... Тоа е!!!! Телекабел е крив!!! Нема уште ништо меѓу нозе интернет ставил дома па го расте на форуми !!!!!

башка безвезе од предходново: Кога беше вашиот протест низ аеродром за спас на клубот!?!

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
edno prashanje do cpb ..
МОБИЛИЗАЦИЈА МАСОВНА! ЦЕЛО СКОПЈЕ НА НОЗЕ! НАЈАВЕНО ПРИСУСТВО НА ШВЕРЦЕРИ!
СИТЕ НА УНИВЕРЗАЛНА 18:00!

OD KADE OVOJ FILM DEKA IMAME NAJAVENO PRISUSTVO, ILI NE ZNAETE KAKO DA SE SOBERETE POVEKE ?

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
edno prashanje do cpb ..

OD KADE OVOJ FILM DEKA IMAME NAJAVENO PRISUSTVO, ILI NE ZNAETE KAKO DA SE SOBERETE POVEKE
?
ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХААХАХХА

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
edno prashanje do cpb ..
...moze i family ke dojdat da pomognat!!...:pos:
p.s./ CELO SKOPJE!!!...ZNACI KE BIDE PRETESNA SALATA VO GRADSKI PARK!!!...pa daj togas zakazete ja vo "boris trajkovski" da ima 6000 gledaci!:vozbud:
p.p.s/ kaj se najavile "sverceri"?...moze na vesti ke pustat reklama deka ke doagjaat vo "gradski park"!!!...ili imase nekoja zabrana za gostuvanje...:raz:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
abe druze....abe druze.....sam si prais problemi...:uvo:
nego od koga stolcinjata i tribinite vo boris trajkovski salata se muabeti vo vrska so kosarkata...:tapp: :tapp:
ps.da nema zabuna samo,ovie postovite od moderacija se kopirani od temata "Mzt Skopje"....znaci,koj saka da zboruva za kosarka i samo za kosarka neka pisuva vo taa tema a ako ne zboruva na taa tema ke bide "kulturno" opemenat dodeka pak tuka se lecat komplexi od sekakov vid...
pps."Rikal" bravo za postot tvoj,rekto moze tuka da se procitaat kvalitetni postovi....
Не вади од контекст, нема тебе сигурно да ти се правдам.

пс. а клип од дербито уште нема :(

ппс...њањањањања

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
А шо ке ти е па на тебе клип?
...pa togas zasto voopsto stavivte klip posle toj mec???...ako nema neka nema ni od korteo,ni od sala...ali procenivte deka nemoze da se vrze klip so 5 min navivanje na prvoto derbi,pa :kesa:...
ajde da pojacame cifra u sala ke dojdat sverceri!!! se najavile na recepcija kaj "zzabar"...:motor:

Член од
23 ноември 2010
Мислења
202
Поени од реакции
6
...pa togas zasto voopsto stavivte klip posle toj mec???...ako nema neka nema ni od korteo,ni od sala...ali procenivte deka nemoze da se vrze klip so 5 min navivanje na prvoto derbi,pa :kesa:...
ajde da pojacame cifra u sala ke dojdat sverceri!!! se najavile na recepcija kaj "zzabar"...:motor:
radi ***** .... ona pustata barashe

Ако немаш одговор подобро ќути
Модератор

--- надополнето ---

LoyalK1CPB напиша:
radi ***** .... ona pustata barashe

Ако немаш одговор подобро ќути
Модератор
A AKO NEKAM da chutam ? ke me baniras ? : )))

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
edno prashanje do cpb ..

OD KADE OVOJ FILM DEKA IMAME NAJAVENO PRISUSTVO, ILI NE ZNAETE KAKO DA SE SOBERETE POVEKE ?
a zaso ne dojdovte so nemozevte da se soberete???

--- надополнето ---

abe mladicu se znae u gradski park samo vie dovagate zatoa sto na aerodromcite im treba osteta od osiguranjeto za naneseni teski telesni povredi
a zasto?? pa jasno e kako den treba da si kupat GANE !!!!hahahahaahahahahahahah klasicen idiot selski !!!!

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
~poradi toa shto nemozhevme da najdeme karti :) od vashata uprava bea dodeleni samo 20 karti za nashata uprava, a i onie od nashata uprava ne mozea da ni obezbedad karti !

a zoshto ne se pofalite sega so toa deka frlivte so plasticni shishinja kon igracite :) VIE PRAVITE ULTRASI ! :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Добра бројка на ЦПБ, цело време навивање и убава кореографија на почетокот на второто полувреме :wink: На крај Морбан тргна накај вас да се пресмета :icon_lol:

Иначе, честито победа, Перо Ѕвер :)

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
~poradi toa shto nemozhevme da najdeme karti :) od vashata uprava bea dodeleni samo 20 karti za nashata uprava, a i onie od nashata uprava ne mozea da ni obezbedad karti !

a zoshto ne se pofalite sega so toa deka frlivte so plasticni shishinja kon igracite :) VIE PRAVITE ULTRASI ! :)
Немој да збориш сеа ти многу кога не си ни бил не ни знаеш што се слушуваше, играчите на Лирија беа провоцирани и им се вршеше притисок во текот на цело прво полувреме што е ок, имаше и плукање и такви ствари, само на полувреме, кога играчите одеа у соблекувалните ваљда имаше повеќе плукање и викање "ууу" на црнците и еден се изнервира и со шише фрли накај ЦПБ и одма ко ПИЧКА избега во соблекувалната, па после тоа шише му го фрлија назад на другиот црнец што беше позади него, така да вашите играчите први почнаа, а на крај баш и не видов како се изнервира тој само видов како се исфура и се силеше дека ќе влезе на трибина и одма му се пуштија 50тина дечки од другата страна и се разбира не отиде него и тој си се врати назад во соблекувалната т.е. го "вратија"

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Не вади од контекст, нема тебе сигурно да ти се правдам.

пс. а клип од дербито уште нема :(

ппс...њањањањања
pffff...daleko bilo ti da mi se pravdas...samo da vidat drugite kolku si kontradiktoren so postovite i nisto poveke...odi pravdaj se tamu na nadleznive na forumov,zosto te postavile tuka red da voospostavis a ti si megu prvite tuka puleni koi pravat haos na ovaa tema...tvoite moderatorski sposobnosti gi uvezbavas na "tvojata" tema kade sto debatiranje za sudii na kosarkarski natprevar za tebe e tema nadvor od kosarkata a tuka mi drzis demagogii kolku stolcinja ima vo boris trajkovski...i da sekako tvojot odgovor na se toa ova e "ne vadi od kontekst"........taka da sega jas ti kazuvam ako nemas odgovor podobro kuti zosto nisto ne e izvadeno od kontekst...
ps.jas imam gledano video od derbito...koj gi postavuva na youtube i koj snima od cpb vrska nemam,ova video e napraveno od sosema treta licnost koja vrska nema so cpb ...koreografijata top izgleda,navivanjeto top duri ne se ni slusa vaseto navivanje voopsto,ne deka tolku bile nadmokni cpb tuku deka kamerata e poveke na cpb stranata i natamu e nasocen mikrofonot....taka da ne znam koja e pricinata zosto nema video officijalno od cpb...inace sega mene mi e jasna onaa parola na cpb..."Od ovci vo sala kako zanimacija, do ultra kultura kako preokupacija"

Kajgana Shop

На врв Bottom