Фан клуб: МЗТ Скопје

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ultrasboy, одјеби од темава додека е време.

unknow

master
Член од
8 февруари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
5
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................

LLLLLLUUUUUUDDDDDDOOOOORRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIII.......LUDORIII >>>LUDORIIIIIIIIII

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Браво за кореото со 50\50,повикај пријател и публика...
Креативноста била од секогаш ваша најјака страна

Кавадарчани ,сељаци ,доста кукате за судии,кај вас во селото се дешава врвот на судиските кражби !!!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Изгледа друга утакмица си гледал дечко.

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Не беше корео класично,туку стоеше на една од шипките доле како транс....баш убаво го дадоа во кадар
ајде можеби грешам,ако е така не замерувајте

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Не беше корео класично,туку стоеше на една од шипките доле како транс....баш убаво го дадоа во кадар
ајде можеби грешам,ако е така не замерувајте
Аха, знам на што мислиш, а не беше ни транс ... али пак нема врска тоа со гореспоменатата кореографија или ти некакво копирање.
Слики ќе добиете покасно, па ќе видите што била кореографијата ... ако некој не видел на преносот.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11

Кавадарчани ,сељаци ,доста кукате за судии,кај вас во селото се дешава врвот на судиските кражби !!!
хахаха ти не си ја гледал минатата сезона :)
не е така у само у кошарката бе момчило, у секој спорт е....

--- надополнето ---

секогаш судиите суделе за скопските тимови....па и фени веќе не е спонзор на мкф значи дупла доза :)
али ајде...ќе ги видиме правите сили пак у јасмин со едно триесче :)

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Абе опиноче едно,ти најде да ми кажуваш дали сум гледал прошла сезона или дека не било тоа само во кошарка....
Јасно е дека судиите се наклонети кон домаќинот(во 90%од случаите) и дека донесуваат барем по 5-6 грешни одлуки во нивна полза.Него маубетот ми беше дека вие убаво знаете како судат педерите кај вас и сеа одма почињате да кукате !!!
@ултра вк ,мило ми е што ме разбра за што мислам,ама криво ми е што не признаваш дека тоа што сте го извадиле нема никаква врска со добро познатата кореографија која е видена пред неколку години(не би знаел точно да ти кажам).

ЕДИТ:вие прво поминете го Градски Парк па после мислете на реванш....

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
добро кондурче...или патиче си може...
можеби и имаат свирено за нас и тоа против струмица таа сезона а после катастрофалното судење против работнички мислам дека тогаш амир го повлече спонзорството на лигата

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Сељаци тишина!!! невиноста ви ја земавме вечерва :vozbud: кажете сега како е прв пат да го примите оваа сезона? знам дека прв пат секогаш боли :smir:

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Сељаци тишина!!! невиноста ви ја земавме вечерва :vozbud: кажете сега како е прв пат да го примите оваа сезона? знам дека прв пат секогаш боли :smir:
а инаку боли да, не сме навикнати на порази како вас
загубивте 30ка у јасмин и никому ништо, не ве ни заболе поразот :) нормално е тоа... башка и судиите знаеме во чива полза судеа. би требало ноќеска на а2 да има реприза па гледај си сељаче

ultrasboy, имаш своја тема и коментирај таму а тука батали ги муабетите кои немаат врска со кошарка.
модератор

Kajgana Shop

На врв Bottom