Фан клуб: Работнички

Член од
27 септември 2010
Мислења
737
Поени од реакции
453
ODLICNA IDEJA DA SE SOBERAT SITE NAVIVACKI GRUPI DAJ NEKA SE NAJDE NEKOJ PAMETEN DA ORGANIZIRA VAVKO NESO

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Гоцевски ке игра усте два / три натпревара за Работницки а после потписува за Мзт....оооо да му ја ебам крвта педерска,педерце за пари...
пс.реков дека не писувам на темава веке од ххх прицини ама морав да го писам ова за да знаат сите каква П.... ЗА ПАРИ игра во Работницки,нек иде у фени,торус веке кога е неспособен за во странство ама не...тоа педерце морало да иде кај Мзт....утре,задутре ке ви писам дали е дефинитивно за да не испадне после нема нисто....мегу време не плукајте многу многу по надвор,цувајте си ја плуканката за достојно да го поздравиме педеров на преостанатите 2 натпревара....аууууу како ме изнервира...пиздаммммм
druze neno ko ke poporasnes malce ke sfatis deka ZA DZABE si gi gubel nervite za igraci koi NEMAAT ni sram ni perde,niv samo parite gi interesiraat...moze porano po klubovive imalo igraci sto nosele neciv dres so cest i gordost,ama denes dresot im sluzi samo za brisenje pot(eventualno)...
megjudrugoto ako imas nekoja info,sto e so sponzorot na rabotnicki,ili so grupata sponzori koja najavuvase silen i stabilen tim?izgleda ova e pak minatogodisnata igra na marin dokuzovski koga za bez pari gi drzese igracite kolku da vlezete vo play off,t.e. vo 6te ekipi koi prodolzuvaat(i ne ispagjaat)...
ako sekoj normalen mozese da go razbere odenjeto na riste stefanov,sto e sega pa ova so zlatko gocevski??? ako i nego nemoze sponzorot da go zadrzi,sto se rasfrlaa so izjavi pred pocetokot na prvenstvoto,vaka ke bide,ova ke pravime...ispagja repriza na lanskata sezona...
a nekoj ke jade kjotek,ke lekuva povredi,ke jade prijavi...

--- надополнето ---

Na toj pat ednas zasekogas mora da se zastane! Nemoze koj kako saka da prodefiliruva niz Rabotnicki,vo CV-to da mu pisuva kao igral za najtrofejniot makedonski klub,a posle ladno da si otide i toa vo najgolemiot rival.Neka mu ja misli ako e ova stvarno vistina!!
a koj toa druze do sega bil zapren(fudbaler,rakometar,kosarkar)...poznavas nekoj takov???
sega ti se silis demek neka mu ja misli,pa jas TI GARANTIRAM deka covekot i da otide(ako otide),muva nema do polazi...
ne bidi smesen da se zaletuvate na igraci kako gocevski ili od drugata strana (karakolev misli mu ja)...koga eden doticen igrac na teren k** vi pokazuvase cela sezona,pa igrase u rabotnicki,pa vie kjutevte,pa slavevte titula so nego,pa ve navreduvase javno na facebook...pa nikomu nisto...taka da zlatko gocevski e samo kapka u more za slucuvanjata okolu ovie raboti...

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Заебани сељаци се тие кавадарчани. Прво ние во 2008, после рибари, па сеа ЦПБ. Жал ми е момци за ова шо се деси, али и вие не сте биле цвеќиња за мирисање :) А на тие желките, СЕ ДА ИМ УМРЕ !!! Најмилото да си го закопат денес. Да дознаам оти му умрело дете на некоја желка ЌЕ СЛАВАМ !!!!! Од длабочините на срцето го посакувам тоа. ACAB !!!!!!!!!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Заебани сељаци се тие кавадарчани. Прво ние во 2008, после рибари, па сеа ЦПБ. Жал ми е момци за ова шо се деси, али и вие не сте биле цвеќиња за мирисање :) А на тие желките, СЕ ДА ИМ УМРЕ !!! Најмилото да си го закопат денес. Да дознаам оти му умрело дете на некоја желка ЌЕ СЛАВАМ !!!!! Од длабочините на срцето го посакувам тоа. ACAB !!!!!!!!!
Ќе внимавам да не те навредам во постов зашто тоа е одлика само на вистинските сељаци...
Не си ми јасен пред се ги навредуваш кавадарчани а подоцна му колниш се живо на желка.Дали мислиш дека Кавадарчани се виновни за вчерашниот инцидент или па си во заблуда дека желките се Кавадарчани...
Синоќа претставата беше во режија на СПБ и полицијата и желките... Никаде нема Кавадарци, кавадарчанец или било што друго.
Специјалната единица желки се активира по потреба.тоа е каа специјален сервис.Во него има членови од Скопје, од Кавадарци, од Струмица , од Охрид , од Гевгелија , од цела Македонија ... Јас лично многу жалам што во Македонија некои екипи не постојат на мапата но тоа не е причина да се дискриминираме на ваков начин... Ако сите групи кои доаѓале и се разочарувале од резултатскиот епилог од мечот и тој очај го искажувале на трибина тогаш ни е Фени крив кој фрла најмногу пари а уште помалку Кавадарци како град ...

Член од
21 април 2010
Мислења
165
Поени од реакции
16
Селаци се тие кавадарчани што скандираа удрете по педери, или незнам како беше. Ако се пронаоѓаш во нив тогаш без сомнение си сељак. Ако не си, тогаш немаше ни потреба да ми реплицираш. За колнењето на желките си стојам уште на зборот. СЕ ДА ИМ УМРЕ, НАЈМИЛО ДА ЗАКОПАТ !!!

Btw .. Ме боли мене веќе курот за спортот во Мк, и така се е продадено во оваа држава па и јас пробувам да ќарам на ист начин, не ме занима баш која екипа постои која не.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.157
Поени од реакции
2.756
Alo kavadarci svrti se tamu se deca makedonski gi tepa nasa policija koja ne reagira koga se ponizuva nasata nacija. Ah narode makedonski !!! Denes mi e zal so sum makedonec i ova so go gleam e strasno. A.C.A.B.
Тоа кога имаме меѓу редовите и албанска полиција ќе маваат само на нашите.Кај беа тие мангупи да маваат во Тетово или во Кичево.Тука лежи зајакот.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
......домаќинот на мечот, кошаркарскиот клуб Фени Индустри на навивачите од навивачката група City Park Boys кои беа задржани на лекарски преглед или беа приведени им обезбеди сендвичи, сокчиња и минибус до Скопје со кој беа безбедно вратени.

Дали е К.К.Фени Индустри сељаци тешки, или ти си сељаци тешки?

извор:

http://kavadar4e.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4960:eek:ficijalnonemaserioznopovredeninavivaci&catid=20:kavadarci&Itemid=62

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
Како бе не ти е срам да го пишеш ова???
Дојди ти во СК нека ти се деси истото што им се деси на некои од децата што беа во кавадарци....јас лично ќе те носам на ручек и ќе те вратам со кола до дома

п.с и за сите опинци што викаат дека лозари и цела сала пееле против полицијата кога копилињата маваа по скопјани....се гледа по клипот убаво дека си аплаудирате и дека ве исполнува тоа
само знаете како пројдоа провинцијалците што дојдоа пред некоја година во парк како симпатизери....ееее и оваа ке си има реприза

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Како бе не ти е срам да го пишеш ова???
Дојди ти во СК нека ти се деси истото што им се деси на некои од децата што беа во кавадарци....јас лично ќе те носам на ручек и ќе те вратам со кола до дома

п.с и за сите опинци што викаат дека лозари и цела сала пееле против полицијата кога копилињата маваа по скопјани....се гледа по клипот убаво дека си аплаудирате и дека ве исполнува тоа
само знаете како пројдоа провинцијалците што дојдоа пред некоја година во парк како симпатизери....ееее и оваа ке си има реприза

има и понов клип каде едно дете е повредено ови од трибину му викаат умри пичко. ова само сељациве од провинција го можат јас стварно сум бесе на нив.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
абе сељаци од провинција ова она.разберите таков ни е менталитетот.И у скопје да бидат тепани гостински навивачи и вие ке се однесувате исто тоа е факт.ни најмалку не се криви присутните во салата за тоа што се случи со вашите навивачи.

Kajgana Shop

На врв Bottom