Фан клуб: Работнички

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Хари, извештајот е од Марина Ковачева а не од Боби Радуловиќ така да теориите на заговор можеш да ги презентираш во третото продолжение од СФ спектаклот ''Војна на педерите''...
...te racunav za porazumen i popameten...
p.s./ ...zagovor?...koga ne odi nesto cel svet e za toa vinoven...:toe:
plejmejker,ovce pole,pelister...malite(za vas) klubovi golem problem vi stanaa....."domakjine dobri gosti ti dojdoa"!...stana rabotava izgleda?
:pishtoldz

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
plejmejker,ovce pole,pelister...malite(za vas) klubovi golem problem vi stanaa....."domakjine dobri gosti ti dojdoa"!...stana rabotava izgleda?
А каков тоа проблем станаа малите клубови за ФА !?!?!? Не мислиш дека сето тоа е страв од нешто, а далеку од некаков си проблем.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
...te racunav za porazumen i popameten...
p.s./ ...zagovor?...koga ne odi nesto cel svet e za toa vinoven...:toe:
:pishtoldz
Ти баце збореше за Боби Радуловиќ дека го пишал тоа? Сакаш линк да ти дадам да видиш дека Марина Ковачева го пишала извештајот? Не ти држи вода тоа дека Боби е против Работнички па затоа намерно ги минира во весниците. Никој не рече дека он не е за МЗТ. Само гледај реално на работите. Зашто некој би си го рушел угледот,авторитетот и би губел од плата за некого да оцрни а тој притоа сам се закопува од ден во ден?

И што се прешалта сеа на МЗТ и тоа кој е негов проблем?
Што ти смета тебе тука?
Се ќе си дојде на свое место, без секирација:wink:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
А каков тоа проблем станаа малите клубови за ФА !?!?!? Не мислиш дека сето тоа е страв од нешто, а далеку од некаков си проблем.
Pa toe e problem be prijatel sto ne ve pustaat sa si go gledate klubot!!!!! TOA E REALEN PROBLEM !!! vie treba da se zaprasate sto ke gledate na strana ,do kraj na celo prvenstvo ako ostane ovoj tretman od vasite konkurenti? a site konkurenti na mzt istoto ke vi go pravat 99% !!!
moze nekoj mec na strana da e presuden za mzt dali ke ostane ili ke ispadne,a vie nema da mozete da im pomognete na igracite vasi,ZA TOA ZBORAM NE ZA DRUGO!

Ти баце збореше за Боби Радуловиќ дека го пишал тоа? Сакаш линк да ти дадам да видиш дека Марина Ковачева го пишала извештајот? Не ти држи вода тоа дека Боби е против Работнички па затоа намерно ги минира во весниците. Никој не рече дека он не е за МЗТ. Само гледај реално на работите. Зашто некој би си го рушел угледот,авторитетот и би губел од плата за некого да оцрни а тој притоа сам се закопува од ден во ден?

И што се прешалта сеа на МЗТ и тоа кој е негов проблем?
Што ти смета тебе тука?
Се ќе си дојде на свое место, без секирација:wink:
AH MARKO MARKO...sam si napisal deka ..."NIKOJ NE REKOL DEKA ON(BOBAN RADULOVIK)ne e za mzt"!!...
...znaci rabotava e otprilika vakva...NEKOJ SI NOVINAR VO BELGRAD,ne e PROTIV ZVEZDA,ama NIKOJ NE RECE DEKA ISTIOT TOJ ne e za PARTIZAN!
P.S./koga sme kaj makedonski sport,strpi se da ti prezentiram nesto TAZE od kujnata na B.Radulovik...
jas VETUVAM deka nisto nema da komentiram,TI I OSTANATITE VIDETE I AKO SAKATE KOMENTIRAJTE...
:salut:Aj zdravo!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Pa toe e problem be prijatel sto ne ve pustaat sa si go gledate klubot!!!!! TOA E REALEN PROBLEM !!! vie treba da se zaprasate sto ke gledate na strana ,do kraj na celo prvenstvo ako ostane ovoj tretman od vasite konkurenti? a site konkurenti na mzt istoto ke vi go pravat 99% !!!
moze nekoj mec na strana da e presuden za mzt dali ke ostane ili ke ispadne,a vie nema da mozete da im pomognete na igracite vasi,ZA TOA ZBORAM NE ZA DRUGO!
Еден Плејмејкер се осуди да даде само 20 карти на нашата група со образложение дека сите карти се дадени и салата е преполна. Дозволивме само 20-на луѓе да влезат на 3 минути само да ја увидат ситуацијата дали навистина е така...кога добиваме информација дека салата е полупразна. Е сега тука има нешто друго што е интересно, за нивна несреќа отидоа во Плеј-аут и тие "финти" не им пројдоа во остварување на амбициите. Ама па што е уште потрагично за нив, и МЗТ е во плеј-аут. Тражили сте - гледајте.

За натпреварот со Овче Поле не знам кого не се замоли да се даде барем 50-60 карти макар и не сместиле позади кошот. Даневски беше дециден..."Земјата да се преврти, они ќе добијат само 20 карти"...И покрај тоа ние отидовме до Свети Николе со надеж дека ќе има барем карти во продажаба. И на некои се 5 км од градот бевме спорени од полиција и не дозволуваа да се оди понатаму (со што јасно се кршат правата на слободно движење). Има и следна сезона, треба ли они да дојдат кај нас...

За натпреварот со Пелистер, повтодно полиција правеше проблем со образложение дека битолската полиција овој пат може да го примени концептот на тој од Свети Николе. Како што знам јас, туку нема никаква врска клубот Пелистер.

Како што кажува нашиот народ, Се во свое време!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
AH MARKO MARKO...sam si napisal deka ..."NIKOJ NE REKOL DEKA ON(BOBAN RADULOVIK)ne e za mzt"!!...
...znaci rabotava e otprilika vakva...NEKOJ SI NOVINAR VO BELGRAD,ne e PROTIV ZVEZDA,ama NIKOJ NE RECE DEKA ISTIOT TOJ ne e za PARTIZAN!
P.S./koga sme kaj makedonski sport,strpi se da ti prezentiram nesto TAZE od kujnata na B.Radulovik...
jas VETUVAM deka nisto nema da komentiram,TI I OSTANATITE VIDETE I AKO SAKATE KOMENTIRAJTE...
:salut:Aj zdravo!

Не знам која ти е поентата? Се избрука па сеа се вадиш на некои штосови.
Види го извештајот, Боби НЕ го напишал!
Не знам што ти е нејасно у врска со него. И да е за МЗТ тоа не е ништо страшно се додека пишува објективно и реално. А сеа он не пишал ништо него колешката негова. Ај извади уште некоја приказна па ќе видиме дали држи вода или не:wink:

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Еден Плејмејкер се осуди да даде само 20 карти на нашата група со образложение дека сите карти се дадени и салата е преполна. Е сега тука има нешто друго што е интересно, за нивна несреќа отидоа во Плеј-аут и тие "финти" не им пројдоа во остварување на амбициите. Ама па што е уште потрагично за нив, и МЗТ е во плеј-аут. Тражили сте - гледајте.

И покрај тоа ние отидовме до Свети Николе со надеж дека ќе има барем карти во продажаба. И на некои се 5 км од градот бевме спорени од полиција и не дозволуваа да се оди понатаму (со што јасно се кршат правата на слободно движење). Има и следна сезона, треба ли они да дојдат кај нас...

За натпреварот со Пелистер, повтодно полиција правеше проблем со образложение дека битолската полиција овој пат може да го примени концептот на тој од Свети Николе. Како што знам јас, туку нема никаква врска клубот Пелистер.

Како што кажува нашиот народ, Се во свое време!
eve jas sega od ovaa distanca pazi sto ke ti kazam.plejmejker nema navivaci (znaci nema sto da bara od vas..... karti i sl...). vie pak tamu nema da dobiete karti !!!(otprilika i tebe ti e mnogu jasno)...
ke pcuete po nekoj si nivni covek sto go poznavate i tolku...oni celta ke si ja ostvarat!
za vo SV.NIKOLE,sto da kaze covek?! i ona sto ostana(od nav. grupi) sakaat da go sprecat i unistat.i do nekade uspevaat vo toa! pa zemete be decki kamera so vas ,snimete se ubavo kako ne vi dozvolile da vlezete vo gradot i sl.pa na nekoja tv dajte go materijalot i dajte vasa izjava(jas li da vi kazuvam),ako nisto drugo narod sto ne znae,ke vidi sto se pravi vo drzavicevo! barajte si gi vasite prava,ima institucii,pravobraniteli...
ovce pole ne nosi nikade navivaci,i toa ti e poznato neli? znaci so sto ke se revansirate??? komu nema da dadete karti za vo vasa sala?...znaci i tuka ste pak vo minus!
...a ova za bitolskata policija moze ke dadela,nemala da dade,ke bilo vaka-taka,daj molim te da ne si praime so muabetov "vremenska prognoza"..."konceptot od SVETI NIKOLE"...abe bitolcanine od PARIZ koncept ne bi zele a ne od nekoj od "nasive"!
ova e dokaz deka vo makedonija navivackite grupi(zatoa stalno se raspravam so brat mi),se na mnogu nisko organizacisko nivo,i zatoa lesno se spravuvaat so niv site sto toa go naumile(klubovi,policija,federacija...)
p.s. se nadevam deka sega rabotite stanaa pojasni malku!...mada sme go utnale mestovo za pisuvanje(fan club rabotnicki stoi vo naslovot...)
:salut:aj zdravo!

PS:

vakvo nesto imam primeteno nekolku pati dosega za terminite na mecevite na rabotnicki...a vie procenete dali e slucajno od nivna strana...
:salut:aj zdravo!

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
A tvoite postovi drzat voda ??!!! Marko daj be ne me smej ti se molam,se podjebavas tuka so nekoj a ni samiot ne znaes sto zboris....Deckovo Eastwood go napravivte budala a probavte i mene so vasata filozofija deka ti i uste nekoj od picke si mater znaete kolku dusi imalo vo sabotata vo park a jas i uste nekoj od forumov koi bevme vo salata sme pogresile i koi slucajno ili ne kazavme isti brojki 250/300 ...daj be odete lecete se site vo paket tuka,glumite ludilo nekoe tuka so digitronite vasi i nisto poveke pa sega duri go svrtevte muabetot i za radulovic....Znaci eve jas ti garantiram deka veze si nemaat brojkite sto se vo mak sport so realnata slika,za ova se vodese diskusija pred edno mesec i togas pisav neka otvorat site sport i neka procitaat kolku bese pisano deka ima gledaci za natprevarot vo park protiv mzt i site se soglasija togas deka si mavaat brojki kako ke im stigne...ama zaboraviv,vie po potreba si gi menjate stavovite,togas glupost pisal a sega se e tocno....:tapp:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
A tvoite postovi drzat voda ??!!! Marko daj be ne me smej ti se molam,se podjebavas tuka so nekoj a ni samiot ne znaes sto zboris....Deckovo Eastwood go napravivte budala a probavte i mene so vasata filozofija deka ti i uste nekoj od picke si mater znaete kolku dusi imalo vo sabotata vo park a jas i uste nekoj od forumov koi bevme vo salata sme pogresile i koi slucajno ili ne kazavme isti brojki 250/300 ...daj be odete lecete se site vo paket tuka,glumite ludilo nekoe tuka so digitronite vasi i nisto poveke pa sega duri go svrtevte muabetot i za radulovic....Znaci eve jas ti garantiram deka veze si nemaat brojkite sto se vo mak sport so realnata slika,za ova se vodese diskusija pred edno mesec i togas pisav neka otvorat site sport i neka procitaat kolku bese pisano deka ima gledaci za natprevarot vo park protiv mzt i site se soglasija togas deka si mavaat brojki kako ke im stigne...ama zaboraviv,vie po potreba si gi menjate stavovite,togas glupost pisal a sega se e tocno....:tapp:
Пак ќе ти кажам, имаме познаници кои кажуваат дека ЦПБ се во огромна криза. Терајте си ја темата, имате долга зима пред вас, затоа што не ни малку розово кај вас. До сите од ФА, остајте ги нека живеат во некој си нивни виртуален свет.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.053
Поени од реакции
74.641
Кога се игра Вардар-Работнички??? Денес или утре?? Инаку вчера Работнички-Вардар 76-67:smir:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263

Ајде спротивстави се на мојот став, не викај само дека неам појма што зборам. Тоа малите деца го праат кога немаат што да кажат. Потенцирај која реченица не е точна и дај аргументиран одговор.

Ај да сте биле 100, а они да пишат 50 па да разберам...Ама од 300 да намалат на 50 е нереално и нормално ја нема да верувам у тоа кога посетата во континуитет ви опаѓа. Ако на БИБЛ утакмица(без снег и слични оправдувања) во салата имало 80-90 луѓе, мене се јасно ми е.

Колку пишуваше за дербито? 1200 ако не се лажам, поправи ме слободно.
Помалце имаше? Појше имаше?

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Пак ќе ти кажам, имаме познаници кои кажуваат дека ЦПБ се во огромна криза. До сите од ФА, остајте ги нека живеат во некој си нивни виртуален свет.
...NE ISKOMENTIRA NISTO ZA POSTAVENATA SLIKA OD MAKEDONSKI SPORT!
pak se zamaras so "nebitnite",topkata ja prefrlas na druga strana.
kako sto mene ne me interesira dali cpb se vo kriza,tebe kako nivni rival ama bas IC ne treba da te interesira dali se vo kriza ili ne.
VELIS...imame poznanici...??? a kogas se tepate megjusebe, so "poznanicite" od cpb se ignorirate, ili ne se poznavate togas?...ili vo dueli vlagate od kaj vas i od cpb lugje sto ne se znaat megjusebno?
POLA UCITE ZAEDNO ,POLA STUDIRATE ZAEDNO,POLA ISKACATE ZAEDNO...
pa i pola-pola se mrzite megjusebno...
poslednava recenica ti e najdobra i potrudi se da ja sprovedes barem ti licno,a ako kolektivno vi uspee........:eek:lee:...
aj zdravo:motor:

Член од
21 мај 2008
Мислења
545
Поени од реакции
110
Ајде спротивстави се на мојот став, не викај само дека неам појма што зборам. Тоа малите деца го праат кога немаат што да кажат. Потенцирај која реченица не е точна и дај аргументиран одговор.

Ај да сте биле 100, а они да пишат 50 па да разберам...Ама од 300 да намалат на 50 е нереално и нормално ја нема да верувам у тоа кога посетата во континуитет ви опаѓа. Ако на БИБЛ утакмица(без снег и слични оправдувања) во салата имало 80-90 луѓе, мене се јасно ми е.

Колку пишуваше за дербито? 1200 ако не се лажам, поправи ме слободно.
Помалце имаше? Појше имаше?
јас го гледав натпреварот , беа во салата околу 300 луѓе а не 50 .

После покасно почна и се разотидоа ..
od neutralen agol gledano da kazam i jas nesto za ova sto pravite muabet.go gledav toj mec rabotnicki-pelister so moj drugar i realno ke kazam deka cpb bea 50-55,a vo salata imase sigurno 250 lugje.
Gostite gi nemase,se cekaa 40 min i gi nemase,posle 40 min cekanje i malce mrznenje vo salata resiv da ja napustam salata a i poveketo koi bea vo salata......... i da ti kazam me cudi i sto imalo voopsto 50 gledaci.
Dobro be brat mi gi citate li vie postovite moi ili ima nekoj problem so vas...Ubavo pisav deka imase 250/300 kade sto i drugi od forumov sto bile na natprevarot go potvrdija toa i POTOA si zaminaa pogolem del vklucucajki me i mene a vie od toj moj post se ismevavte i pocnavte gomna da jadete na kilo vo nedostig na argumenti...znaci moze imalo i 25 gledaci,ke ti povtoram ne znam si zaminav ama ti vikam deka imase 250/300 i toa go pisav kako replika na toa sto nekoj od "pulenite" na forumov pisa Rabotnicki srceto na skopje a 50 gledaci ima...ni cpb gi spomnav ni nikoj drug....
ps.ova bi mozelo da e posleden post na ovaa tema od mene,ne se zbori tuka za kosarka ko sto prvicno mislev tuku za tapani,znaminja,grafiti,komandanti,broenje gledaci,kurvi,makroa,kurovi...se na se ima poprilicno dosta pubertetlii vo ovaa tema i poprilicno dosta gi racunam kako ispod nivo bar koga se raboti za poznavanje na nasava kosarka a za navivanje huligani se site so pecat,vo toa ne se mesam...greska bese i sto pocnav voopsto da diskutiram tuka,trosam vreme i energija na gluposti,bar ovaa diskusija mi gi otvori ocite so koj si imam rabota,22 godini imam a debatiram tuka so nekoj kolku gledaci imalo na nekoj natprevar....da ne e smesno ke bese tragicno...
aj pozzz

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ps.ova bi mozelo da e posleden post na ovaa tema od mene,ne se zbori tuka za kosarka ko sto prvicno mislev tuku za tapani,znaminja,grafiti,komandanti,broenje gledaci,kurvi,makroa,kurovi...se na se ima poprilicno dosta pubertetlii vo ovaa tema i poprilicno dosta gi racunam kako ispod nivo bar koga se raboti za poznavanje na nasava kosarka a za navivanje huligani se site so pecat,vo toa ne se mesam...greska bese i sto pocnav voopsto da diskutiram tuka,trosam vreme i energija na gluposti,bar ovaa diskusija mi gi otvori ocite so koj si imam rabota,22 godini imam a debatiram tuka so nekoj kolku gledaci imalo na nekoj natprevar....da ne e smesno ke bese tragicno...
aj pozzz

Ееее, ја коа почнав да зборам за тоа како само Чековски ви се труди у екипата, како Мачка е се уште на бело и како Марин полека си ги пакува коферите вие ме нападнавте затоа што сум го гледал противничкиот табор.
Така да, не сери по многу дека само ти овде за баскет знаеш да збориш пошо 90% од муабетот ти е за навијачки а не кошаркарски теми. Сеа бараш некои правдини тука затоа што нешто не ти одговара, а уствари со кого сакаш ти да дискутираш за баскет кога тие од твојот табор не пишуваат на форум (барем не сега)? Ја не ви чинам пошо сум за МЗТ?
Да ги викнеме Заре и Октај за да можете да дискутирате? Бива?

Kajgana Shop

На врв Bottom