the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Ќе се вратат парите, ќе се вратат и они ... како на трибина, така и на форумов . . .
Ќе се вратат парите, ќе се вратат и они ... како на трибина, така и на форумов . . .
A zosto ne go postirase i tekstot od mak sport vo vrska so ovoj natprevar ??!!Licno prisustvuvav na ovoj natprevar i go napustiv pred da pocne....vajda ne ste informirani ili moze ste,zosto gledam nekoj redovno od tuka go posetuva Raboitnicki i ni dava statii posle sekoj natprevar nivni..Ama nema veze jas ke si objasnam...Gostite gi nemase,se cekaa 40 min i gi nemase,posle 40 min cekanje i malce mrznenje vo salata resiv da ja napustam salata a i poveketo koi bea vo salata,pocnaa da kruzat muabeti deka gostite zaglavile vo snegot,ke ja dobijat sluzbeno Rabotnicki i poradi toa resiv da ja napustam salata...potoa gledam deka pristignale gostite natprevarot e izigran pobedi Rabotnicki i da ti kazam me cudi i sto imalo voopsto 50 gledaci.....Fa97 drug pat molim te postiraj se vo paket koga ke zimas od mak sport za da ne krsam jas prsti tuka zaradi tvoj majtapluk na forumov..Работнички, срцето на Скопје !!!
Ne znam sto ke ti se...???!!!Gledas deka redovno se pravi update na temava,koj so statii koj vadi isecoci od mak sport so rezultatot....se ima,blagodaenie na ovie grizlivi momci ova e edna od temite na koi ima redovno novi vesti vo vrska so Rabotnicki.....BRAVO "MOMCI" VE OHRABRUVAM DA PRODOLZITE VO ISTO TEMPO !!!Абе стварно што ги нема cpb,не се пишале ниту еден пост едно 4-5дена
Ова е нешто што не се чита секој ден, Спилберг гомна да јаде, Манчевски во шише може да го ставиш, Мартин Скорзесе за тебе е мало дете !!! Дечко нормален си што пиша !?!?!?!?!?!?!?A zosto ne go postirase i tekstot od mak sport vo vrska so ovoj natprevar ??!!Licno prisustvuvav na ovoj natprevar i go napustiv pred da pocne....vajda ne ste informirani ili moze ste,zosto gledam nekoj redovno od tuka go posetuva Raboitnicki i ni dava statii posle sekoj natprevar nivni..Ama nema veze jas ke si objasnam...Gostite gi nemase,se cekaa 40 min i gi nemase,posle 40 min cekanje i malce mrznenje vo salata resiv da ja napustam salata a i poveketo koi bea vo salata,pocnaa da kruzat muabeti deka gostite zaglavile vo snegot,ke ja dobijat sluzbeno Rabotnicki i poradi toa resiv da ja napustam salata...potoa gledam deka pristignale gostite natprevarot e izigran pobedi Rabotnicki i da ti kazam me cudi i sto imalo voopsto 50 gledaci....
A zosto ne go postirase i tekstot od mak sport vo vrska so ovoj natprevar ??!!Licno prisustvuvav na ovoj natprevar i go napustiv pred da pocne....vajda ne ste informirani ili moze ste,zosto gledam nekoj redovno od tuka go posetuva Raboitnicki i ni dava statii posle sekoj natprevar nivni..Ama nema veze jas ke si objasnam...Gostite gi nemase,se cekaa 40 min i gi nemase,posle 40 min cekanje i malce mrznenje vo salata resiv da ja napustam salata a i poveketo koi bea vo salata,pocnaa da kruzat muabeti deka gostite zaglavile vo snegot,ke ja dobijat sluzbeno Rabotnicki i poradi toa resiv da ja napustam salata...potoa gledam deka pristignale gostite natprevarot e izigran pobedi Rabotnicki i da ti kazam me cudi i sto imalo voopsto 50 gledaci.....Fa97 drug pat molim te postiraj se vo paket koga ke zimas od mak sport za da ne krsam jas prsti tuka zaradi tvoj majtapluk na forumov..
Друже се знаеше оваДнеска во бугарски сајтове излезе информациjа дека Мираковски е подписал контракт с Черно Море Варна и на 9 јануари ке играе парви мач.
Ne be ne e taka,Marko i ovoj 97 znaat kako bilo,slusale na radio a nie sto sme bile tamu izmisluvame...јас го гледав натпреварот , беа во салата околу 300 луѓе а не 50 .
После покасно почна и се разотидоа ..
Јас разбрав дека да не бил снегот, оваа утакмица ќе била најгледана до сега во историјата на мак-кошарката. Се барало карта повеќе, телефон на Марин непрестанато ѕвонел, молби од сите страни...Ама ете, времето не беше во корист на Работнички.Значи, дошле на утакмица 300 луѓе, платиле карта од 50 денари...почекале уште пола саат...се уште не се знаело дали ќе се игра или не а 250 души си отишле дома. Најверните 50 останале и гледале утакмица ... Тоа го викате?
СФ филмови си праите па после ја сум крив. Абе ај . . .
Не значи дека ако сме ривали, немаме познаници од противничкиот табор. Дали врнело или не, во салата имало 50 луѓе. Не е ни битно веќе, они си знаат.od neutralen agol gledano da kazam i jas nesto za ova sto pravite muabet.go gledav toj mec rabotnicki-pelister so moj drugar i realno ke kazam deka cpb bea 50-55,a vo salata imase sigurno 250 lugje.i ne gledam sto e tuka sega bitno za analizi pravenje? tolku dosle i toa e! popladneto vrnese sneg neprestano,a na cpb salata ne im e 100metra od doma kako vo avtokomanda,aerodrom.ako zborime nesto da bideme realni malku.ne me interesiraat voopsto samo konstatirav nesto sto go vidov so svoi oci na lice mesto.
inaku znaeme site koj novinar vo makedonski sport pisuva za kosarka(deckoto otvoreno si kazuva deka naviva za mzt,duri letoska go vidov so trenerki plavo beli so natpis na grbot mzt skopje kako si seta po ulica vo kisela voda!!).pa ako mu ja merime ljubovta kon nekoj kosarkarski klub,sekako deka toa ne e rabotnicki ili vardar osiguruvanje.
neznam samo sto mu e poentata da napise deka namesto 250 imalo 50 lugje,sigurno nema da mu skratat od plata!moze taka mu e ubavo, od kaj znaeme nie?!
i uste nesto. zalno e sto vo makedonija voopsto postojat lugje(navivaci) koi zemaat zdravo za gotovo se sto nekoj negde ke napise,i so toa si punat baterii za diskusija!!!
opustete se be lugje praznici idat,odmorete malce od toa kosarkata,i taka sreda-sabota se igrase,a za(ne)kvalitetot na domasnata liga nikoj nisto ne komentira.vazno e da se urla do besvest,i da se zamarate edni so drugi,a i na mzt i na rabotnicki im sledi neizvesna idnina!ama koj ustvari kaj nas gleda kosarka,sega e moderno da se prodava fanatizam! do daska!!!
aj zdravo:salut: