Фан клуб: Работнички

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.718
Поени од реакции
3.079
Abe so amak ti ebam utakmicata, jaka utakmica nikad ne resil inace vtoro kolo bese toa

Odlicno izdanie na CPB

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Еден од подобрите натпревари во нашата лига со многу поени. Штета за Работнички што загуби но сепак некој мора да загуби. Вардар уште еднаш успеа да се протне низ иглени уши и тоа најмногу поради фактот што Работнички немаа висок играч (што стана уште по очигледно по исклучувањето на Чековски). Симиќ веројатно го одигра најдобриот натпревар во кариерата и баш против својот довчерашен тим:wink:. Сепак мислам дека Работнички натпреварот го загуби кога ја прокоцка предноста од 6 поени по техничката над Боби Петровски. Али секоја чест за Хаџибулиќ. Ѕвер човек кога е најпотребно, за разлика од Мираковски.
Btw. Ова е мое гледиште од неутрален агол.

mr.cornelius1

И ОНДАК ТО..
Член од
1 ноември 2009
Мислења
773
Поени од реакции
14
Абе незнам дали е до среќа или нешто друго со Овче поле 1 разлика ,со Торус 1 па сега и со вас(Со Торус и вас по продолжение),3 кола по ред.Веќе станува чудно

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Ќе ја преработувате и оваа??? Онака југоносталгичарското ваше:smir:

Ne, preteshka e za nas, vi ja ostavame vie da ja prerabotite pa da ja ukrademe od vas.

Nie ovaa ke si ja peeme i ponatamu:

PS: Site sto se deklarirate kako CPB, A VE NEMA NA UTAKMICI, PREKINETE SO PISUVANJE NA FORUM ZA DA NE SNOSITE POSLEDICI!!!

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Ne, preteshka e za nas, vi ja ostavame vie da ja prerabotite pa da ja ukrademe od vas.

Nie ovaa ke si ja peeme i ponatamu:

PS: Site sto se deklarirate kako CPB, A VE NEMA NA UTAKMICI, PREKINETE SO PISUVANJE NA FORUM ZA DA NE SNOSITE POSLEDICI!!!

Сигурно дека ќе крадете, кога сте арамии невидени во доцни часови

А знаеш што е полошо од крадец??? Крадец педер

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Нежно момче си ги збркал боите и групата... Држи си се до твојата група

Член од
3 јануари 2008
Мислења
222
Поени од реакции
3
Stvarno (toplo) maski ja iskomentira slikata. Mozebi jas sum gi pomesal, ama ovoj tretiov od levo gi nosi vistinskite boi. Za razlika od tebe, deckite ne se sramat da pokazat na koja grupa i pripagjaat i kakvi afiniteti imaat.

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Другар ти матер еба од дркање на сликава???:smir::smir::smir:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Poraz na Rabotnicki .. gledav do 2 minuti pred krajot , gubea 10tina razlika iako vo pocetokot na prvata cetvrtina imaa prendost od 5 razlika . Toa bugarine kako im vlaga se na sasma toa e cudo , sutni - vlezi rabotava . Prokockavme sansa za pobeda ali toa e ...

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Не го знаат тоа,плитки се у мозокот?Иначе не е за хејтерите?Офф нежни едни неможат да ги примат критиките,одма у депресија паѓаат.

Несакав да вреѓам како што праите вие, не се спуштам на ваше ниво. Си кажав што си имав а дали ќе прифатите или не ваше е . :salut:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Најнежните повторно кај нас на гости?! ма дааааајјј...До кога ќе се јачате по фејсбук у стил селодром вака селодром така а бегате како педери.Уствари тоа и сте.Најнежна група која е ЕДИНСТВЕНА во поддршката за хомосексуалниот брак.Никогаш нема да бидете како нас! Никогаш нема да бидете побројни од нас! Никогаш нема да бидете покреативни од нас! Никогаш нема да престанете да бегате од нас! ПЛАВО-БЕЛ КОМПЛЕКС! :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom