Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Како сакам ке си викам јас, не ми можеш ништо. :wink:
ЕДУЦИРАЈ СЕ МАЛЦЕ!
Учителката го прашува Трпе:
- Трпе ја сакаш ли мајка ти?
- Не
- Зошто?
- Зошто ме тепа.
- А татко ти го сакаш?
- Не.
- Зошто?
- Зошто и он ме тепа.
- А брат ти го сакаш?
- Не и он ме тепа!
- Епа Трпе ти кого сакаш?
- Мзт...
- Зошто?
- Зошто никого не тепа!
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :back:

Мислиш смешна си?Си ги задоволуваш потребите?Горе имаше напишано Ајродром,ти живееш во таа населба,а незнаеш како се пишува?Тојето има предавници.После инкогнито убаво ти објасни каква е работава со МЗТ.Во врска со вицов,се гледаме у декември,па ќе смислиме нов.:back:

Пристигна Благој Јанев,беше актуелен пред 1 месец,сега дојде и изгледа ќе игра у сабота против Вардар :)

Каква ударна вест еј....Извадок од Фејсбук
ке ве молам за секунда внимание :
Moram ova da go postiram tuka - [MZT-FENI poluvreme,komentar od eden navivac na drug:"brat daj da begame Seherzad ke mi pocne!"]

хахахахахахахахаххахахаха е ова е финишот :)

Пристигна Благој Јанев,беше актуелен пред 1 месец,сега дојде и изгледа ќе игра у сабота против Вардар :)
Ајде со среќа нека му е на Благој Јанев Македонецот со Австралиско државјанство па се надеваме дека ке покаже доста на утакмицава у Сабота :)

Каква ударна вест еј....Извадок од Фејсбук
ке ве молам за секунда внимание :
Moram ova da go postiram tuka - [MZT-FENI poluvreme,komentar od eden navivac na drug:"brat daj da begame Seherzad ke mi pocne!"]

хахахахахахахахаххахахаха е ова е финишот :)

Ајде со среќа нека му е на Благој Јанев Македонецот со Австралиско државјанство па се надеваме дека ке покаже доста на утакмицава у Сабота :)

Ај седни учи доста се играш, иде полугодие

Ај седни учи доста се играш, иде полугодие

Ај па преку курот со тие клипови...што има тука интересно постирај ги таму у твојот фан клуб не досаѓај тука со твоите комплекси иди лечи ги на друго место...
шо да глеам 30 души ли???

бај д веј иди глеј шехерезад хахахаха

Ај па преку курот со тие клипови...што има тука интересно постирај ги таму у твојот фан клуб не досаѓај тука со твоите комплекси иди лечи ги на друго место...
шо да глеам 30 души ли???

бај д веј иди глеј шехерезад хахахаха

ЛЕЛЕ нежно момче БАЈ Д ВЕЈ.ИДИ УТЕПАЈТЕ СЕ НАЧИСТО БЕ ГОМНА ВИРАНИ!:pusk:

Само лиги ви течат.Тоа и само можете да го правите.Поздрав.

Ќе ја преработувате и оваа??? Онака југоносталгичарското ваше:smir:

hahaha neznam koj se pali n grobari, delije i ostali i plus na se srbsko tuku jasno se izvadi trans pred nekolku godini ako pamtite poso pomali ste bile :)

Да ве потсетам, групава е направена за фановите на Работнички а не за НЕ ФАНОВИТЕ! Толку од мене. :salut:

Да ве потсетам, групава е направена за фановите на Работнички а не за НЕ ФАНОВИТЕ! Толку од мене. :salut:

соодветен збор за НЕ ФАНОВИТЕ е ХЕЈТЕРИТЕ :vozbud:

соодветен збор за НЕ ФАНОВИТЕ е ХЕЈТЕРИТЕ :vozbud:

Не го знаат тоа,плитки се у мозокот?Иначе не е за хејтерите?Офф нежни едни неможат да ги примат критиките,одма у депресија паѓаат.

infarkt utakmica,prodolzenija......Cekovski 5 licni,ke bide tesko bez nego ama osekam deka ke bidat vecer ebeni Vardar!!!!
ps.Mali kolku e saat????

Edit// 103-102....Igracite na Rabotnicki izigraa so srce no sramota e ova za vardar,najvisokiot igrac kaj Rabotnicki e 2.00cm i se macat za da pobedat,pa posle Simik dal 41 kos!!!??? a go cuva Mirakovski....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom