FamilyAerodrom
1996/97
- Член од
- 2 февруари 2009
- Мислења
- 283
- Поени од реакции
- 7
хахахах ајде жити се напиши ми ги сите песни што ги имаме ископирано од гробари и после ја сам ке идам ке ги ставам на форум кај нив, само те молам напиши ми ги!!
pola i poveke vi se od niv...хахахах ајде жити се напиши ми ги сите песни што ги имаме ископирано од гробари и после ја сам ке идам ке ги ставам на форум кај нив, само те молам напиши ми ги!!
Да Аеродромка сум ама сепак не навиам за МЗТ фала богу. А си пишав тука пошо мора да си ги бранам моите.
П.С: SVER_CPB Не се караме ние, БФФ сме
Da ne napravite akcija za odzemanje maicka od devojcevo ? Brzo na Srpskatribina da se pofalite.da ne ti fali maicata slucjano tebe ? pozdrav
КАЖИ ГИ КАЖИ ГИ АЈДЕ ДА ВИДАМ КОЈ СЕ ТОА ПОЛА И ПОВЕЌЕ, НАБРОЈ!pola i poveke vi se od niv...
so rabotnicki koga igravte bas togas primetiv!
deka mnogu e insfrustrirana kuckata, 100% taa ke da eDa ne napravite akcija za odzemanje maicka od devojcevo ? Brzo na Srpskatribina da se pofalite.
Inace stvarno dajte odsega natamu diskusiite okolku pesni ,koreografii ,paroli i slicno raboti da se vodat na temata Makedonski navivacki grupi a ovde da se pisuva za Crvenata Legenda , posto vaka samo za dzabe se trupaat postovi .
Мене ништо не ми фали, очито тебе ти фали. :salut:da ne ti fali maicata slucjano tebe ? pozdrav
The Blue;3088821][[B][SIZE="4 напиша:[/SIZE][/B]QUOTE=●Mαrια...«3*, post: 1076238"]Мене ништо не ми фали, очито тебе ти фали. :salut:
КАЖИ ГИ КАЖИ ГИ АЈДЕ ДА ВИДАМ КОЈ СЕ ТОА ПОЛА И ПОВЕЌЕ, НАБРОЈ!
Муабетот беше за нашата нова песна, а ти се пребаци на дербито,истории , итн ... Значи , у контекст на темата, ама надвор од содржината на дискусијата .Марче мојот пост не беше ниту бегање од некоја тема нити па имав у план нешто да се докажувам со никого...мојот пост беше добронамерен и од реално гледиште на сите работи...
Барем ти си еден од поразбраните луѓе на форумов и те молам во иднна да не се расправаш зашто не сум ја напален куртон кој што се пали на секој пост од ваша страна. поздрав!
Хах, српска трибина ли ти е мерило за навијачки форум бе ? Па таму пола немаат врска со животот . И таква парола не знам кој би вадел . Делије извадија една таква пред 3-4 години, Гробари ако би извадиле тогаш би ги копирале нив, така да СФ филм ти е тоа за копирањето .A sakas na ovoj forum http://www.juznatribina.net/vbforum/index.php
da gi pustam site vasi klipovi od youtube pa na naredna utakmica NIVNA da vidime parola copy:Srbija paste:Macedonia i da ni se skinat od smeenje site,taka da ne se pravi premnogu pameten mnogu zosto ke te zdoboli glava...veke nema sto da se dokazuva koj bil od rangot na kozari,magarinja..se sto se ispea kaj niv SE E ISKOPIRANO!!!Nema nisto veke,ni ostanuva samo da cekame sto novo ke smislat ONI i nie a na prvo mesto VIE da go iskopirate...aj pozz :helou:
I PO 100 PAT,EVE OVA NEKA BIDE MOJ POSLEDEN POST OKOLU NAVIVACKI TEMI,NEKA SE PISUVA TUKA SAMO ZA KK.RABOTNICKI,A KOJ GO MACAT NEKOI DRUGI PROBLEMI KOI NEMAAT VRSKA SO KOSARKATA,JA UTNAL TEMATA A BOGAMI I FORUMOT!!!! :helou:
А Гробари оригиналност у пичку матер .pola i poveke vi se od niv...
so rabotnicki koga igravte bas togas primetiv!
NE E STAVEN TUKA MARSOT,NE E STAVEN TUKA NOVIOT "VAS" RITAM ZA KOJ SE KARATE A ZEMEN E OD GATE7,I USE PRIMERI IMA AMA ME MRZI DA BARAM SEA....ZADOVOLEN SI ILI SAKAS USTE PRIMERI MRSULCE EDNO,ZNACI KAZAV SO GLUPOSTI,FRUSTRACII,LAZGI,KOMPLEKSI DA NE JA POLNITE TEMAVA!!!
Сите групи имаат преземано ритмови од други групи... Ама не е срамота да преземаш ритам кој го има твојот најголем ривал?Racunajte na nas i dvete naviacki grupi ja imaat preraboteno mislam ako gresam popravi me