Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај си ти сигурен дека ние неможеме да се собереме повеќе од 100 ?
Немој мн да си бидеш сигурен во себе, не чини ;)

хихихихи, виц на годината .

Више ми прекурче со Кнеле да се расправам пошо стално бега од темата со некои бош муабети па сеа сакам со кучкиве малце .

Кнеле, да не се лажеме за песната , значи да не се лажеме .

Атанасе ... тоа е Паокара, Гејт 4 први ја имаат напраено ако не се лажам ; ) Ја пееме .

Више ми прекурче со Кнеле да се расправам пошо стално бега од темата со некои бош муабети па сеа сакам со кучкиве малце .

Атанасе ... тоа е Паокара, Гејт 4 први ја имаат напраено ако не се лажам ; )

Шо сакаш ти сеа ?

А јас вака неинформиран да прашам, city park bitches се јаки пички што навиваат на натпревар и се центар пажња и на крај има групњаци со остали навијачи или?:toe:

А јас вака неинформиран да прашам, city park bitches се јаки пички што навиваат на натпревар и се центар пажња и на крај има групњаци со остали навијачи или?:toe:
Ние само навиваме, не сме центар пажња. А што мислат другите за нас па баш и не БОЛИ! : )
Ќе довршиме некој ден, отидов да спијам :salut:

Ние само навиваме, не сме центар пажња. А што мислат другите за нас па баш и не БОЛИ! : )
Ќе довршиме некој ден, отидов да спијам :salut:
Ок бе прашувам јас се со цел да се информирам подобро за македонската тифо сцена, не сум против никој. Која е причината за навивање? Ви даваат пари, имате сексуални односи со некој од навивачите, или па тепате време така? А ако не ве боли, поубаво за вас уживање до 100 и назад.:toe:

Ок бе прашувам јас се со цел да се информирам подобро за македонската тифо сцена, не сум против никој. Која е причината за навивање? Ви даваат пари, имате сексуални односи со некој од навивачите, или па тепате време така? А ако не ве боли, поубаво за вас уживање до 100 и назад.:toe:
Значи немора да навивам за работнички за да ми даваат пари или пак да иам секс со некој, си навивам затоа што сум фан и ги сакам!

РАБОТНИЧКИ*

О господе до каде со овие луѓе!?

Значи немора да навивам за работнички за да ми даваат пари или пак да иам секс со некој, си навивам затоа што сум фан и ги сакам!

РАБОТНИЧКИ*

О господе до каде со овие луѓе!?
Абе сите навијачи на овој фан клуб ли се вака непријателски настроени? Само прашав и очекував нормален одговор:toe:

Абе сите навијачи на овој фан клуб ли се вака непријателски настроени? Само прашав и очекував нормален одговор:toe:
Така пишав затоа што ти напраи дека ако навивам јас женско за некој клуб мора да ми даваат пари и да се задоволувам со некој. Тоа ти така си го кажа, па јас ти кажав како стојат работите, не бев непријателски настроена. Тоа ти така си го свати.:salut:

Така пишав затоа што ти напраи дека ако навивам јас женско за некој клуб мора да ми даваат пари и да се задоволувам со некој. Тоа ти така си го кажа, па јас ти кажав како стојат работите, не бев непријателски настроена. Тоа ти така си го свати.:salut:
Јас прашав зошто го забележав ова како новитет на македонската тифо сцена и сакав да бидам подобро информиран. Иначе може така ми се причини заради извичниците и прашањето до Севишниот.:toe:

Атанасе ... тоа е Паокара, Гејт 4 први ја имаат напраено ако не се лажам ; ) Ја пееме .

Марче мојот пост не беше ниту бегање од некоја тема нити па имав у план нешто да се докажувам со никого...мојот пост беше добронамерен и од реално гледиште на сите работи...
Барем ти си еден од поразбраните луѓе на форумов и те молам во иднна да не се расправаш зашто не сум ја напален куртон кој што се пали на секој пост од ваша страна. поздрав!

Одамна мислам да ве прашам...Песнава а пеат на Ливерпул навивачите а мелодијата ми е позната.Дали а имаат на МЗТ навивачите пеено?Прашувам тука пошто глеам тука сте собрани

Pesneava e zemena od strana na Fa samo tekstot na englezive nemozam da go cujam so peat, inace Fa peat: ooo napred skopje samo napred i tako dalje...

city park boy муабетот беше за друго прекини да провоцираш без потреба.

btw. сместа да прекинете да ја пеете новата зашто со тоа уште еднаш ке докажете дека сте од рангот на козари/ајдуци...
A sakas na ovoj forum http://www.juznatribina.net/vbforum/index.php
da gi pustam site vasi klipovi od youtube pa na naredna utakmica NIVNA da vidime parola copy:Srbija paste:Macedonia i da ni se skinat od smeenje site,taka da ne se pravi premnogu pameten mnogu zosto ke te zdoboli glava...veke nema sto da se dokazuva koj bil od rangot na kozari,magarinja..se sto se ispea kaj niv SE E ISKOPIRANO!!!Nema nisto veke,ni ostanuva samo da cekame sto novo ke smislat ONI i nie a na prvo mesto VIE da go iskopirate...aj pozz :helou:

I PO 100 PAT,EVE OVA NEKA BIDE MOJ POSLEDEN POST OKOLU NAVIVACKI TEMI,NEKA SE PISUVA TUKA SAMO ZA KK.RABOTNICKI,A KOJ GO MACAT NEKOI DRUGI PROBLEMI KOI NEMAAT VRSKA SO KOSARKATA,JA UTNAL TEMATA A BOGAMI I FORUMOT!!!!
:helou:

Која песна ја имате преработено и како ви иде текстот??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom