Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
во спорт пишуваше дека Чековски потпишал со Левски

Абе знам за сега за во Левски, но тој вика дека Чековски играл за Лукоил Академик порано, а јас не се сеќавам па затоа помислив да не се смешал со Перо Антиќ... :wink:

Абе знам за сега за во Левски, но тој вика дека Чековски играл за Лукоил Академик порано, а јас не се сеќавам па затоа помислив да не се смешал со Перо Антиќ... :wink:

Играше Китот уште пред Перо Антич за Лукоил па потоа отиде во Украина па во Фени па пак во Украина и сеа во Работнички:helou:

Ме 2 :vozbud::vozbud::vozbud:
како че ве посериме на сред градски парк:vozbud::vozbud::vozbud:

Што ЧЕ посерите бе лигуши едни :pos2::pos2:
ке доагате или уште имате последици од последното ваше гостување ??

Што ЧЕ посерите бе лигуши едни :pos2::pos2:
ке доагате или уште имате последици од последното ваше гостување ??
У резултат мислев лигуше :) :)
Ниту сум бил, ниту сум идел некаде...Тоа некој од овие другите да прашаш дали че идат :)

У резултат мислев лигуше :) :)
Ниту сум бил, ниту сум идел некаде...Тоа некој од овие другите да прашаш дали че идат :)

Па еве го пренасочувам прашањето до лозари, и чекам да ми кажат дали ЧЕ дојдат :pos2::pos2::pos2:

pa nemavme prevoz be mrsul eden znaes li kako dojdovme nie ko prvo???!!! vie zimi kurov ke dojdete taka a ako dojdete... zatoa ne jadi mnogu gomna PICKI EDNI dr put koa ke idete u sk zemete gi ckembaricinjata zaedno pa moze ke bide izbalansirano nekako i da ne zaboravam poneseti od nivite patlidzance kompirce neso nekoe jajce :):kesa:

и ти исто !!! не ти е првпат

А ви бе како си поминавте последниот пат во кавадарци чекавте со саати да испаднете од салата.:duel::duel:

припази на речник друг пат !!!
Хах секакви луѓе има на светов (поготово вие)
ние се засекиравме од вас и неќевме да излеземе...не молеа да излеземе а ние викавме нее ке не тепаат 20 средношколци надвор ве молам немојте да не бркате...иди лечи се!!

so 4e idat be pak po bolnici ke se vlecat hahahahah
Богами така некако :) јбг

Затишје пред бура...

ЕДИНСТВЕН РАБОТНИЧКИ, ВО СРЦАВА СИ САМО ТИ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom