|MkD|hUnTeR
Golden Lords
- Член од
- 15 мај 2009
- Мислења
- 187
- Поени од реакции
- 4
ке си најдеме не се секирај:smir: , само незнам кој ке бидеморе глеате ви спознор најдите си, после играјте со грчки тимови...
ке си најдеме не се секирај:smir: , само незнам кој ке бидеморе глеате ви спознор најдите си, после играјте со грчки тимови...
Епа глуп си ти, јас земавЈа не земав ич да му ибам матер, ме заебаа :nerv:
Ц ц ц , кај мене само еден од другарите зема, мене ми кажаа немало виќеЕпа глуп си ти, јас земав
Епа јас си земав и ме боли курето, а ти патиЦ ц ц , кај мене само еден од другарите зема, мене ми кажаа немало виќе
Ахахахаха, дечко многу бујна фантазија имаш, браво :pos2:.Си седам денеска на едно место во Охрид .. и се запознавам со еден момак.
Муабет си напраивме со дечково и успсут го прашав од каде е.
Ми рече дека е од Кавадарци
И нормално започнав тема за баскет - навијачи ...
Па после неколку мигови - дечково ми вика - ехеее... за џабе е целата таа агресија што ја имаше - се беше платено
.... платено ??? го запрашав.
Да бе платено!!
Мене ми дадоа ***,00 евра за да фрлам по играчи да се дерам и слично...
аха.. климнав со главата
А он продолжи - многу пари даваа за да се прави така...
-------------
Нема да давам посебни коментари - јасна е сликата а богами, јасно е и позади сликата
За шо му давале пари?Да мава по играчите?Кога ги мавале играчите?Си седам денеска на едно место во Охрид .. и се запознавам со еден момак.
Муабет си напраивме со дечково и успсут го прашав од каде е.
Ми рече дека е од Кавадарци
И нормално започнав тема за баскет - навијачи ...
Па после неколку мигови - дечково ми вика - ехеее... за џабе е целата таа агресија што ја имаше - се беше платено
.... платено ??? го запрашав.
Да бе платено!!
Мене ми дадоа ***,00 евра за да фрлам по играчи да се дерам и слично...
аха.. климнав со главата
А он продолжи - многу пари даваа за да се прави така...
-------------
Нема да давам посебни коментари - јасна е сликата а богами, јасно е и позади сликата
Ами кој не зема пари Ѓоко и Ицко најмногу земаа.:pos2::pos2::pos2:Тасе и ти зема пари, немој тука да се правиш невин! :star::star:
go pcuevte hitler go brkavte, podmacka kaj so trebase prekinaa negoduvanjata.... :uvo::uvo: