Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Многу неконстантна игра на Работнички,од почеток 15-2,на крај 10-0.
Не смее такви серии да се дешаваат ама тоа е.
За судењето си е башка работа,на крај чист фаул на 1 разлика за Фени не свирнаа врз Тасовски ама тоа е,не е дека се судиите директно криви за поразот,ама имаат свој удел.
Мора да се победи сега идната утакмица и после ќе биде многу полесно.
Вац братче тепаме бе шо толку сите дигате тензии...сте се исплашиле ли од фени ебаго...у бугарија на неутрален терен ги сецнавме 40 разлика...а сеа дома на шала 10че а се надевам следнава дека ке го јадат +20

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
А ти сакаш да кажеш дека кај вас сите константно идат...дај не ме заебаај....кај ви се тие 700 луѓе на утакмица...или на друга утакмица докај 100 сте...не ме јеби сум бил на многу утакмици мзт
За разлика од вас ТВРДАМ дека имаме повише луѓе што го сакаат клубот од срце, ние да бевме у финале ке видиш колку луѓе ке имаше немора со вас или со фени со кој било...

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
За разлика од вас ТВРДАМ дека имаме повише луѓе што го сакаат клубот од срце, ние да бевме у финале ке видиш колку луѓе ке имаше немора со вас или со фени со кој било...
Глеј сеа брат друга политика сме ние а друга сте вие сваќаш...многу се ретки тие како мене што идат повекје од 10 километри до сала да идат на утакмица а доколку кај вас сите фацки се тука у близина и сите дознаваат на време...а сигурен сум у тоа дека вие сте на обична утакмица (без нас) докај 100 е сеа викаш финале....дома бевме солидна бројка а највеќе не ебат кфм зашто до последен ден не се знае точно кога се игра утакмицата..еден ти вика у 6 друг у 8 у весник пишува у 4 и на што да верувам веќе незнам...ние сме раштркани низ цело Скопје ( дури има и неколку од лисиче) на пример од маџир маало од кај мене порано иделе и по 50 луѓе а сеа идеме 3 ца....а ке дојде работнички мзт се собираме и по 30...тука е разликата...

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Pa normalno e da ima derbi navivaci zatoa i postoat derbi natprevari,na site derbi natprevari vo svetot site grupi se sobiraat vo najgolemi brojki i imaat najdobri izdania...

|MkD|hUnTeR

Golden Lords
Член од
15 мај 2009
Мислења
187
Поени од реакции
4
Pa normalno e da ima derbi navivaci zatoa i postoat derbi natprevari,na site derbi natprevari vo svetot site grupi se sobiraat vo najgolemi brojki i imaat najdobri izdania...
сегокаш е така на дерби доагаат сите пошо мислат дека само на тоа се иде , а иначе оној од лозари цело време шо замара можам да му кажам дека лозари се за срамење на финале првата утакмица на трибина бевте 30 души и тоа на ваш терен , ние шо дојдовме на гости бевме поише од вас . СРАМОТА !

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Глеј сеа брат друга политика сме ние а друга сте вие сваќаш...многу се ретки тие како мене што идат повекје од 10 километри до сала да идат на утакмица а доколку кај вас сите фацки се тука у близина и сите дознаваат на време...а сигурен сум у тоа дека вие сте на обична утакмица (без нас) докај 100 е сеа викаш финале....дома бевме солидна бројка а највеќе не ебат кфм зашто до последен ден не се знае точно кога се игра утакмицата..еден ти вика у 6 друг у 8 у весник пишува у 4 и на што да верувам веќе незнам...ние сме раштркани низ цело Скопје ( дури има и неколку од лисиче) на пример од маџир маало од кај мене порано иделе и по 50 луѓе а сеа идеме 3 ца....а ке дојде работнички мзт се собираме и по 30...тука е разликата...
Абе ако сакаат нека живеат и у тетово тој што сака да дознае ке дознае кога се игра без разлика на тоа каде живее, а тоа за кфм незнам што било ама ипак според мене сте срамна бројка за финале и све сте млада екипа.. и тоа е факт...

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ПРАВИЛА

Да не речете дека не сте знаеле, ве молам придржувајте се...:smir:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Млекси, џабе е, од денеска Марче е примерен член...така да нема за шо да го пријавуваш, ако воопшто може, а мислам дека може:smir:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Е ајде неќам да испадне после дека јас сум ваков јас сум онаков.....
али да бидеме реални сакам...пошто имам многу навредливи постови сум читал од него

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ама ако продужиш и ти со провокации на тема Работнички-мзт и јас слободно ке те пријавам...
Ja не сум почнал па да продужувам...:smir:

Млекси, џабе е, од денеска Марче е примерен член...така да нема за шо да го пријавуваш, ако воопшто може, а мислам дека може:smir:
Ајде , кога ќе биде тогаш слободно...

Е ајде неќам да испадне после дека јас сум ваков јас сум онаков.....
али да бидеме реални сакам...пошто имам многу навредливи постови сум читал од него
Зависи шо подразбираш за навреда...Ако сум те навредил шо не верувам дека е точно, еве ти се извинувам...

Вратете се сега на темата, а не мене...
Фала...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вац братче тепаме бе шо толку сите дигате тензии...сте се исплашиле ли од фени ебаго...у бугарија на неутрален терен ги сецнавме 40 разлика...а сеа дома на шала 10че а се надевам следнава дека ке го јадат +20
Вака значи,не би бил толку сигурен дека ќе тепаме зашто,ти шти викаш у Бугарија тоа тогаш Фени беа без Мираковски и тој Србинот,плус од кај нас Алек и Тасовски нема да играат денес го заеба коленото:nesvest:
Тешка ќе биде мнооогу утакмицата.
Утре у 2 саат у Палас ќе има прес конференција од наша страна поради срамното судење у Кавадарци.

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Вака значи,не би бил толку сигурен дека ќе тепаме зашто,ти шти викаш у Бугарија тоа тогаш Фени беа без Мираковски и тој Србинот,плус од кај нас Алек и Тасовски нема да играат денес го заеба коленото:nesvest:
Тешка ќе биде мнооогу утакмицата.
Утре у 2 саат у Палас ќе има прес конференција од наша страна поради срамното судење у Кавадарци.
Па не ме заебавај бе мачка сезонава ништо не изиграл од кога дојде од фени а за тасовски ке видиме има време да се опраи...ама можеме и без него

Kajgana Shop

На врв Bottom