Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Вака значи,не би бил толку сигурен дека ќе тепаме зашто,ти шти викаш у Бугарија тоа тогаш Фени беа без Мираковски и тој Србинот,плус од кај нас Алек и Тасовски нема да играат денес го заеба коленото:nesvest:
Тешка ќе биде мнооогу утакмицата.
Утре у 2 саат у Палас ќе има прес конференција од наша страна поради срамното судење у Кавадарци.
Кое срамно судење, жити се. Па нас не утепаа судиите овие три утакмици.

Кое срамно судење, жити се. Па нас не утепаа судиите овие три утакмици.
Немој не ме радуј,на луѓе што не пратат кошарка јасно им е кој ја финансира лигата и кој МОРА да ја освои лигата,ама мора да се пројде преку тоа и да се освои титулата...

Немој не ме радуј,на луѓе што не пратат кошарка јасно им е кој ја финансира лигата и кој МОРА да ја освои лигата,ама мора да се пројде преку тоа и да се освои титулата...
Другар, веќе еднаш постирав, не планирам пак да постирам на таа тема.
У врска со спонзорствово на лигата.

Позз:smir:

Другар, веќе еднаш постирав, не планирам пак да постирам на таа тема.
У врска со спонзорствово на лигата.

Позз:smir:
Јасно ми е мене околу спонзорството на лигата,не ни сакам да ми објаснуваш,се знае се.
Гледајте малце реално,барем ќутете а не да зборите дека против вас суделе.
Во сабота Работнички ќе бидат ептен хендикепирани поради неиграњето на Угриновски и Тасовски ама ако изиграат со срце не е важно кој игра.

Де бе не ебаа кај вас судиите скроз кога изгубиме предходната не заебавај

А за ваа утакмица ја гледав на пренос (снимка, неможев да дојдам) и од снимката не се гледаше некој проблем со судењето :)

Не викам не, може не сум видел кој знае

Де ај посочите некоа судииска одлука како шо вика Докузовски срамна

абе фени сеа тешко да тепа , имаше предност али не ја искористи ( 4 утакмици на нивен терен ) бидејки тепаше Работнички таму сеа има уште две тука ако е 2-1 тие 2 ке има голема подршка дека е на домашен и фени тешко да тепа

али никад не се знае , да не трескам

Марио6 колку души сте бе 15 или 16 ...:salut::baeh:

Feni-Rabotnicki:
Lozari:
11587637.jpg

62475656.jpg

57297069.jpg

58588955.jpg

City Park Boys:
94821033.jpg

75109841.jpg

15568313.jpg

44442821.jpg

31991636.jpg

....NEDELA vo 18:00 KAJ MITKE KAFANATA(VLEZ BLOK 5 JUZNA TRIBINA) E SOBIR RABOTNICKI-FENI GRADSKI PARK!!!

100 луѓе ќе се соберете(без овие шо идат 1 годишно на Работнички)???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom