Фан клуб: Работнички

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Ёеее и тоа да видиш...не ме плаши еден пораз мене безвезе......сигурен сум си у титулата :)

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Море бете едно 35-45 души

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
да за дома ви спуштив капа јако беше нема шо

ама кај нас уште појако хехеххее
Нема бе..тоа е ...никој не сака да го губи денот на утакмица...само ние идеме по гостовања...а за дома сите се први...ај ке биде наредната у кавадарци..

FamilyAerodrom

1996/97
Член од
2 февруари 2009
Мислења
283
Поени од реакции
7
Епа јбг бе брат што да се праи...да игравме со вас ке имаше 500-600 и више ама играме со фени:toe:
Со овој пост уште еднаш кажуваш дека имате Дерби Навивачи, да игравте со нас пола од тие на вашата трибина ке беа деца од по 17 год. кој што дошле за утре у школо да си зборат со другарите од аеродром како они биле боље итн инт.. некам да го сватиш ова као провокација ама тоа е реалноста, се гледа колку луѓе има што го сакаат клубот од срце, што има везе ако играте со Фени ФИНАЛЕ Е !

Член од
3 март 2008
Мислења
1.131
Поени од реакции
68
Со овој пост уште еднаш кажуваш дека имате Дерби Навивачи, да игравте со нас пола од тие на вашата трибина ке беа деца од по 17 год. кој што дошле за утре у школо да си зборат со другарите од аеродром како они биле боље итн инт.. некам да го сватиш ова као провокација ама тоа е реалноста, се гледа колку луѓе има што го сакаат клубот од срце, што има везе ако играте со Фени ФИНАЛЕ Е !
Има многу дерби навивачи, нема што да негираме.:smir:

БТВ честито незаслужената победа на Фени Индустри.Нема да се жалам за судиите но само ќе чекам сабота/недела за да се докаже кои го заслужуваат тронот!

Golden Lords

ЦРВЕНО-БЕЛО Е СКОПЈЕ ЦЕЛО
Член од
11 март 2009
Мислења
279
Поени од реакции
5
Od vcera sum iznenaden od brojkata ocekuvav mnogu poveke,no ete federacija na makedonija,uprava na feni i policija uspeaa da ne zaebat i toa mnogu, koj bese znae kako i sto eve na kratko za tie sto ne bea....Avtobusot kasnese,policiska pratnja uste od Skopje,na soferot avtobusot mu bese naredeno da go sledi defenderot ne izvrtea po patista za da sitgneme u vtora cetvrtina,so bese najvazno nemase karti za nas si sobravme pari da si platime pa se iznenadija pa nesakaa da ne pustat ni taka pa pocnaa mobilni nakaj upravata na feni deka sme si sobrale pari pa dali da ne pustat pa malce karanje navivavme od pred sala pa vlegovme pred kraj na vtora cetvrtina.....Zasto gi navedov KFM,Upravata i policijata sega ke kazam...
KFM ne zaebavase so terminot ne se znaese do posleden den koga ke se igra utakmicata,Upravata na feni nesakase karti da ni dade,policijata ne vrtese po patista i vozea bavno pobavno ne mozea da vozat se so cel da stigneme pokasno,koga vlegovme vo sala Feni vodese i pocnavme da navivame na momenti grmevme iako tesko bese da se nadvikuvas so cela sala no so nasa podrska Rabotnicki dojde vo dobra prednost i vodevme do sredina na cetvrta cetvrtina pri sto bea pusteni 2-3 indijanci da ne provociraat pri sto malce falese da dojde do incident so policijata vnimanieto namesto kon bodrenjeto se svrte da napravime incident nasa greska bese toa raspravija so polcijata i so publikata kulminirase so povtorna prednost na feni a do krajot nekolku klucni greski na nekoi kosarkari napravi da pobedi Feni....Neznam dali ke vi lici ova na smesno ili ne no mene seta situacija mi licese na odnapred napraven plan za pobeda na Feni sto ke donese poveke utakmici,poveke karti prodadeni,poveke pari za KFM ova e moe mislenje nemora odma da mi se replicira......

p.s. novata pesna FENOMENALNO grmese....

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
А ти сакаш да кажеш дека кај вас сите константно идат...дај не ме заебаај....кај ви се тие 700 луѓе на утакмица...или на друга утакмица докај 100 сте...не ме јеби сум бил на многу утакмици мзт

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Многу неконстантна игра на Работнички,од почеток 15-2,на крај 10-0.
Не смее такви серии да се дешаваат ама тоа е.
За судењето си е башка работа,на крај чист фаул на 1 разлика за Фени не свирнаа врз Тасовски ама тоа е,не е дека се судиите директно криви за поразот,ама имаат свој удел.
Мора да се победи сега идната утакмица и после ќе биде многу полесно.

Kajgana Shop

На врв Bottom