city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
Ёеее и тоа да видиш...не ме плаши еден пораз мене безвезе......сигурен сум си у титулата ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
леле како ќе те дупам на крај не си свесен :baeh::baeh::smir:Ёеее и тоа да видиш...не ме плаши еден пораз мене безвезе......сигурен сум си у титулата![]()
Абе слушај ми го зборот.....леле како ќе те дупам на крај не си свесен :baeh::baeh::smir:
Ама дома 200 комада првата а сеа вторава дома очекувам и повеќеМоре бете едно 35-45 души
Ако ако зберите се повеќе за коа ќе изгубите да се тешитеАма дома 200 комада првата а сеа вторава дома очекувам и повеќе
да за дома ви спуштив капа јако беше нема шоАма дома 200 комада првата а сеа вторава дома очекувам и повеќе
ама кај нас уште појако хехеххееVodza напиша:да за дома ви спуштив капа јако беше нема шо
Нема бе..тоа е ...никој не сака да го губи денот на утакмица...само ние идеме по гостовања...а за дома сите се први...ај ке биде наредната у кавадарци..да за дома ви спуштив капа јако беше нема шо
ама кај нас уште појако хехеххее
Ама дома 200 комада првата а сеа вторава дома очекувам и повеќе
Епа јбг бе брат што да се праи...да игравме со вас ке имаше 500-600 и више ама играме со фениse palite na 200 dusi be i toa doma..... navivacka grupa od glavniot grad i toa...![]()
Со овој пост уште еднаш кажуваш дека имате Дерби Навивачи, да игравте со нас пола од тие на вашата трибина ке беа деца од по 17 год. кој што дошле за утре у школо да си зборат со другарите од аеродром како они биле боље итн инт.. некам да го сватиш ова као провокација ама тоа е реалноста, се гледа колку луѓе има што го сакаат клубот од срце, што има везе ако играте со Фени ФИНАЛЕ Е !Епа јбг бе брат што да се праи...да игравме со вас ке имаше 500-600 и више ама играме со фени![]()
Има многу дерби навивачи, нема што да негираме.:smir:Со овој пост уште еднаш кажуваш дека имате Дерби Навивачи, да игравте со нас пола од тие на вашата трибина ке беа деца од по 17 год. кој што дошле за утре у школо да си зборат со другарите од аеродром како они биле боље итн инт.. некам да го сватиш ова као провокација ама тоа е реалноста, се гледа колку луѓе има што го сакаат клубот од срце, што има везе ако играте со Фени ФИНАЛЕ Е !
А ти сакаш да кажеш дека кај вас сите константно идат...дај не ме заебаај....кај ви се тие 700 луѓе на утакмица...или на друга утакмица докај 100 сте...не ме јеби сум бил на многу утакмици мзтСо овој пост уште еднаш кажуваш дека имате Дерби Навивачи, да игравте со нас пола од тие на вашата трибина ке беа деца од по 17 год. кој што дошле за утре у школо да си зборат со другарите од аеродром како они биле боље итн инт.. некам да го сватиш ова као провокација ама тоа е реалноста, се гледа колку луѓе има што го сакаат клубот од срце, што има везе ако играте со Фени ФИНАЛЕ Е !