city park boy
Red Legend Sınce
- Член од
- 30 март 2007
- Мислења
- 2.338
- Поени од реакции
- 22
абе тебе те банираа..и пак се регистрираше...сеа ке те пријавам кај админитеvi skopjani moze samo dana kavadar4ankite so idat u skopje be smotan
абе тебе те банираа..и пак се регистрираше...сеа ке те пријавам кај админитеvi skopjani moze samo dana kavadar4ankite so idat u skopje be smotan
XAXAXAXAXAхахаха тука грешиш..и тоа многу...врска нема..скопјанките може да речеме дека не се воопшто лесни..сите се дигнати до небо..а па кога уште ке видат дека не си од скопје...не ни гледаат веќе...реално..
зочко јас тебе ке те барам у аеродром...конечно дознав кој си:zlo: у сабота у сабота...ке ве изгорименежни момчиња во АЕРОДРОМ ве чека пекол !!!!!!!! кај идете ве тепат !!!!!!
глеам...ку*от црвен ти е од е*ење може бе..има циганки за 500 денари се корнат..знам јас сите провинцијалци прво стигнување у скопје идат кај македонска телевизија..тоа ви е мотото...кој иде у скопје сув да не се врати..имате пред македонска за 500 чеXAXAXAXAXA
MOZE VAS TAKA VE LAZAT ALI NA NAS MN LESNO NI PADJAAT VO PREGRATKA
вратата под секторчето каде шо бете сместени воде кон малата сала Јасмин.А таму обично џандарите ги носат немирните навивачи.А колку шо видов неколку од СПБ однесоа тамуне те сватив баш..кој кого внесол у мала сала
мое е да те пријавам..знам кој сиkoj me baniral be prv pat se regnuvam tua TOPKO i ne se zanesuj i drkaj tamu aj na kavadar4anki posto nemozis da gi imas glup ni eden![]()
![]()
![]()
![]()
Потсвест !!!!зочко јас тебе ке те барам у аеродром...конечно дознав кој си:zlo: у сабота у сабота...ке ве изгориме
А кое од Момчињата (ајде еве ти црвенко, не е можно колку све обратни ебаве сите кој знае што си правите по тоа автобусите...) беше со пукнато носе?хахахахахахаха абе ти си бил поголем кретен одколку што те замислував
не тепале...до кога со тој памет бе :pos2::pos2:
и за твоја информација не сме со розево нео со црвено сме ОК?
не тепале хахаха до кога ке се смеам...
да ти кажам дека после у автобус се одкорнавме од смеење на вашите селски манири..никој немаше повреден од кај нас...а од кај вас имаше и затоа шшшшшшшшш да не те чуе никој...изгаси го компјутерот или ако си писмен отвори некоја друга страна
а што има врска форумов бе ооооо сељаче едно ...а вашите лозарчиња-педе*чиња беа сите на број...не ми кажувај ти на мене колку сте биле ко јас од вчера да сум хаха.незнам кој поминал со малку...ахх деца деца преувеличувате работи..од ништо правите нешто..сам си го баратеА кое од Момчињата (ајде еве ти црвенко, не е можно колку све обратни ебаве сите кој знае што си правите по тоа автобусите...) беше со пукнато носе?
А вие бе лозари ни едни зошто ги тепавте момчињата а?
Не, озбилно зошто нема ниту едно друго момченце тука во вашиот фен клуб?
И сега ајде потруди се да размислиш.
Дали сте го заслужиле тоа што сте го добиле?
Со кој ум (нај веројатно пилешки) доаѓате сред кавадарци и се замислувате дека сте на геј парада во Скопје? Народот во Кавадарци е многу по културен и гостопримлив од вашиот никаков на далеку познат менталитет (мада шо има исклучоци секогаш) само доколку некој им стапне на жичката.....
хммммммммм
Ех како не бев јас во салата
Да сте навивале како што треба и ако сте си седеле мирно, никој немало да ве чепка.
Не дај боже да беа Лозарите по организирани (сега се во бојкот)- ке ве убиеа.
Сте поминале со малку.
Умот во главата за друг пат.
може сум и шпион и кодош али не сум пи*ка и клошар :helou::helou:so ce prijavis be SPION li si ti ili KODOS da ti ebam skopskiot peer![]()
![]()
![]()
Брат, уште кога ке ти ја видам сликата што си ја турил - се гледа кој е сељачето помеѓу нас двајцата.а што има врска форумов бе ооооо сељаче едно ...а вашите лозарчиња-педе*чиња беа сите на број...не ми кажувај ти на мене колку сте биле ко јас од вчера да сум хаха.незнам кој поминал со малку...ахх деца деца преувеличувате работи..од ништо правите нешто..сам си го барате
aleeeeeaaa ... braat a BULJAS li si be ? ? ?може сум и шпион и кодош али не сум пи*ка и клошар :helou::helou: