А купот ќе го бојкотирате ли или не :pos2::pos2: абе ако навивате навивајте а не сега во мак баскет навиваме во БИБЛ не едноставно мене не ми лепе озбилно ти викам ама како сакате ви големи сте сами си знајте.:salut:Ja sum za bojkot na bibl liga , ke ti ebam sranjeto od liga , sto probuvaat upravava da napravat? Da nadoknadat jadranska so nekoja cirkuzantska liga? Nek si ebat mater.
Navivanje vo domasno prvenstvo , bojkot na BIBL
Ќе го видиме де има време ако е толку добар ќе докаже самиот не се секирајте има време еееее:pos2::pos2:Љуца поарен и од Симиќ е. Борец е,скока под кош,во напад одличен,во одбрана трча-еден од подобрите центри у Македонија
а да напраиш разлика кој има поголем буџет прво не ќе биде лошо !Абе кој и да прашете едноставо ќе ви одговири:Мите за Јане е ...Тоа го знаете и вие,но водите некој инает...:wink:Еве земете ги во предвид и нивните плати,Мите 4 250,Јане колку 2 000 преку сила?
Со ова сакаше да се пофалиш дека пиеш или дека си се запознал со него :smir::smir::smir::smir::smir:Пак Мираковски е подобар од Јане.хахааа центарец луд си баш така е!!!Се фураат на БИБЛ а не отидоа во Јадранска...ама тоа е тоа.Иначе ке се навива на се годинава,бар тоа го очекуваме повекето од нас.За Љуца незнам што да кажам,освен што го запознав во хард рок и пиев пиво со него повеке не го знам ама да се надеваме дека е добар.Ke vidime
Ај виќе кога се фалиме ја вчера вечер со Донал Кол или у Кавадарци познат каа Дончо беме вчера у на Јошо кафенто туа ки пазарот маанаме по две три ракии башка и салата частеше човекот :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:Со ова сакаше да се пофалиш дека пиеш или дека си се запознал со него :smir::smir::smir::smir::smir:
Ај виќе кога се фалиме ја вчера вечер со Донал Кол или у Кавадарци познат каа Дончо беме вчера у на Јошо кафенто туа ки пазарот маанаме по две три ракии башка и салата частеше човекот :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:
Библиотеката..:pos2::pos2:A kaj komsijata Pero ne bevte da procitate po nekoja kniga ????
Ili ja nemase otvoreno pecatnicata sinokja ???
:baeh::baeh::baeh:
Дајте нешто да кажам во врска со Работнички.
Најново засилување е Љуца, црногорец кој на првиот натпревар со Фени даде 14 коша, а денес имав можност да го следам на тренинг и е искучително квалитетен кошаркар.
Од минатата година д оние стандарните отиден е само Мираковски,додека дојдоа Грнчаров и Љуца.
Да најавам и враќање на СРВ на трибините.
П.С Аеродромци ве молам без излетани коментари.:wink:
:helou:ke ima aktivacija na cpb ova sezona ili jok......
ili deka bil vo hard rock !!!Со ова сакаше да се пофалиш дека пиеш или дека си се запознал со него :smir::smir::smir::smir::smir: