Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе копиљ може да не замараш. Ај гитла од темава кошарка пошо нема што да бараш на неа. Како може да кажеш дека сме навикнати на порази кога во меѓусебните дуели на МЗТ и Струмица е разлика што да ти кажам. Уште 100 години да играте нема да не стигнете (а не можете да играте пошо не постоите :baeh:) Куртон еден глуп. И не ме замарај више пошо не си компетентен да кажуваш ти за баскет АНУС еден глуп

Добро бе копиљ може да не замараш. Ај гитла од темава кошарка пошо нема што да бараш на неа. Како може да кажеш дека сме навикнати на порази кога во меѓусебните дуели на МЗТ и Струмица е разлика што да ти кажам. Уште 100 години да играте нема да не стигнете (а не можете да играте пошо не постоите :baeh:) Куртон еден глуп. И не ме замарај више пошо не си компетентен да кажуваш ти за баскет АНУС еден глуп

Колку само горчина има во твојот празен живот.

Еј ти бе,простак АЕРОДРМОСКИ ќе се научите ли еднаш на култура бе?Па вие не знаете да ја сакате нашата ЗЕМЈА,нашата РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА...Што е?Промаши,промаши и што сега?Оди вечер и бодри го,а не да го маваш...ц.ц.ц МИ СЕ ГАДЕ ОД ВАС БЕ !:tapp:

еее у питање е РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА а не мзт струмица фени фершпед
и сека оти промаши ке го пцуеш ке го маваш , наместо да им дадаме подршка пред натпреварот, вие тава ке му напраам онава ..... ееее МАКЕДОНИЈА е у питање

еее у питање е РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА а не мзт струмица фени фершпед
и сека оти промаши ке го пцуеш ке го маваш , наместо да им дадаме подршка пред натпреварот, вие тава ке му напраам онава ..... ееее МАКЕДОНИЈА е у питање

Epa ajde vecer sto ne dojdete da im dadete i vie podrska ili ste samo patrioti na zborovi !!!

Epa ajde vecer sto ne dojdete da im dadete i vie podrska ili ste samo patrioti na zborovi !!!

А каде сме напишале дека нема да дојдеме ? Вечер ќе има многу струмичани на репрезентацијата и на фудбал и на кошарка.

На фудбал нема да сум во можност да одам, ама на кошарка сум таму.

epa gledajte vecer i ucete kako se naviva !!! nie ja praime vecer atmosferata !!! F.A.

Samo napred momci.Napravete sto e mozno podobra atmosfera.I nema da se nalutite ako kazam deka sega ke imate 6.000 gledaci kako podrska nesto sto go nemate vo Jane Sandanski bidekli nema taka nareceni obicni gledaci...Mislam deka vecer glavna zadaca ke vi bide da gi razdvizite ostanatite 6.ooo gledaci.Pa so sreka...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom