Фан клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата Buci
  • Време на започнување Време на започнување
епа он не процени него сите процениа овој македонски народ ја гледал утакмицата валјда.....

Па јас ја гледав и не видов дека ја шитна
Секој може да утне слободни,и плус даде тројка во клучни моменти

добро утна и сега цеч живот ке го вреѓата а шо ке беше ако погодеше а ?

nema da go vregam cel zivot ama on e kriv za utakmicava... a ako pogodese, pa normalno e da pogodi toa mu e rabota... ama se oseka deka samo vie od vnatresnosta kontri mavate ne ja gledate realnata strana, vazno kontra da udrite... kompleks li e, so li e ???

nema da go vregam cel zivot ama on e kriv za utakmicava... a ako pogodese, pa normalno e da pogodi toa mu e rabota... ama se oseka deka samo vie od vnatresnosta kontri mavate ne ja gledate realnata strana, vazno kontra da udrite... kompleks li e, so li e ???
Абе шо е крив крив е ама не знам оти почнавте тука да пишите и да спомињате клуб Работнички кога он не е нивни играч
А за Јане и Митко,реално Митко е нешто појак од Јане ама Јане е млад и има уште доста да учи и има потенцијал да стане еден од најдобрите Македонски кошаркари а и памтам пред 2 сезони кога не победи у Јасмин маме му ебам:)
Инаку ова со комплексов вие:nesvest:
А Струмичани нормално е да си го бранат нивниот играч

Абе шо е крив крив е ама не знам оти почнавте тука да пишите и да спомињате клуб Работнички кога он не е нивни играч
А за Јане и Митко,реално Митко е нешто појак од Јане ама Јане е млад и има уште доста да учи и има потенцијал да стане еден од најдобрите Македонски кошаркари а и памтам пред 2 сезони кога не победи у Јасмин маме му ебам:)
Инаку ова со комплексов вие:nesvest:
А Струмичани нормално е да си го бранат нивниот играч

Izvni koj e vasiot igrac ??? Jane Petrovski ili mirakovski??

абе оти не разберете дека само у струмица се раѓаат такви таленти другото е поделено од сите градови тава да вее јасно

Па и Џон Тери промаши клучен пенал во финалето на лигата шампиони и тоа не го прави професионалец ?

А Мираковски промаши 2 слободни во клучен момент и тоа не го прави професионалец ?

Тоа е, спортот е таков затоа го сакаме.

Па јас ја гледав и не видов дека ја шитна
Секој може да утне слободни,и плус даде тројка во клучни моменти

toj e profesionalista i ne smee da mu se desi da promasi 2-ve slobodni vo najvazni momenti edno ako promasi ajde de ali dvtea da gi promasi stvarno toj ne zasluzuva da igra za reprezentacija.

Аеродромци, се повеќе сте победни.Како што кажа и Viktoranius и Шевченко 2005 и Џон Тери 2008 промашија клучни пенали за ЛШ и сега тие не се професионалци??:tapp::tapp:

абе само вии од аеродром се бунате оти никој друг не е кажал нешто имате ли нешто притив митето а

Аеродромци, се повеќе сте победни.Како што кажа и Viktoranius и Шевченко 2005 и Џон Тери 2008 промашија клучни пенали за ЛШ и сега тие не се професионалци??:tapp::tapp:

Џон Тери и Шевченко ги однесоа екипите во финале на ЛШ. Мираковски кај ќе не однесе... во Б дивизија

Џон Тери и Шевченко ги однесоа екипите во финале на ЛШ. Мираковски кај ќе не однесе... во Б дивизија

Аууу човече не ми се верува кој ретард си ........ ноу комент :kesa:

Абе добро зошто со вас аеродромците неможе да има нормална дискусија, и барем во нешто да се согласите со другите или се мора да сте контра ?

Стварно незнам како можеш да јадаш гомна за репрезентацијата демек не заслужуват да го носат дресот, демек ти си направил нешто повеќе за Македонија од нив и сега ќе јадеш гомна овде ?

СЕ ДЕШАВА ДА ПРОМАШИШ 2 ЛИЧНИ ВО КЛУЧЕН МОМЕНТ, И ВИЕ ОД ТОА НАПРАВИВТЕ КРШЕЊЕ ВИЛИЦИ НИЗ КАФИЧИ И СЕРЕЊЕ КРВ.

Барем вие од аеродром треба најсмирено да ги прифаќате поразите, затоа што сте навикнати на нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom