Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Brat mi, Malme e different beast :pos::pos::pos:
Malme i Marsej se vo "league on their own" :свиркам::cool:
Berlin, Amsterdam, Rim, Seuta, Birmingem, Lampeduza...
Автоматски споено мислење:

Од кога пишувам дека водачите на левицата се купени од страна на исламистите . Не се веќе под влиание на Евреите тука сега им се корисни идиоти на муслиманите. На Ska му беа смешни таквите мои видувања ама гледам почнал да се соочува со реалноста.
Jaс ти се смеам дека не знаеш да поврзеш и да направиш разлика дека евреите, индирекно преку муслите ја контролираат левицата.

Малку се зачитав за изборите во Шведска откако видов статија за сомневање за етничко гласање и нагласокот беше на тоа дека има пет пратеници родени во Сомалија и дека сомалјиците гласале масивно само за нив и имало веќе заокружени листиња што се делеле(нз како фукнционираат точно изборите). Тројца се од Зелената партија, двајца во Левицата односно најретардираните партии.
Еден од нив има интересна биографија: https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Ali_(politician,_born_1996).
Му одбиваат државјанство затоа што не враќа долгови и кредити и не плаќа даноци.Цимери му биле криминалци односно еден осуден за обид за убиство. Поднесува жалба затоа што е одбиен за државјанство и февруари 20206та станува државјанин, а веќе сега септември и станува пратеник. :D
Ми е кеф вака што стануваат мултиетнички како што нас ни трубеа за да видат како фукнционира таа нивна демократија со трибалистички исламски племиња.

@Harald да мобилизираме дијаспората наредни избори ти или Емка да сте во парламентот?
The internet delivers :ROFLMAO:

12817.jpg

Ајде уриме. Унија од 500+ милиони. Колонија на Сад :D Еден ебан LLM-s немаат бе. Мистрал на Макрон :D

Абе своја клаудПлатформа од рангот на хајперскејл на Амазон, Мајкрософт или Гугл може да сонуваат.

Па се љутат послњ зошто Сад и Русија прегоавараат а нив никој не ги врти.

Ајде уриме. Унија од 500+ милиони. Колонија на Сад :D Еден ебан LLM-s немаат бе. Мистрал на Макрон :D

Абе своја клаудПлатформа од рангот на хајперскејл на Амазон, Мајкрософт или Гугл може да сонуваат.

Па се љутат послњ зошто Сад и Русија прегоавараат а нив никој не ги врти.
САД му воведуваат санкции на Судан и од нив ја изземаат гумарабика како нивен стратешки производ.
Еу воведуваат санкции на Русија и од нив не ги изземаат енергенсите, од кои им зависи целата индустрија.
Па после како сакаш да врти некој такви дебили?

САД му воведуваат санкции на Судан и од нив ја изземаат гумарабика како нивен стратешки производ.
Еу воведуваат санкции на Русија и од нив не ги изземаат енергенсите, од кои им зависи целата индустрија.
Па после како сакаш да врти некој такви дебили?

Со фаци како ФонЛајното и Каја толку е потенцијалот. Идеолошки отруени фаци. Бизнис и развиток не познава идеологија туку интерес на еден субјект.

1790441194138.png
Сега ќе почнат Русите и Турците да шиткат недвижнини од МНЕ и да купуват во Белград и Охрид

Ај Руси и Турци сфаќам, ама зошто Белоруси?
Инаку Турците навелико градеа во ЦГ.
Турција е во Нато, ако ЕУ им воведе визи и они на нив, не иде, баш да видиме....

Турција е во Нато, ако ЕУ им воведе визи и они на нив, не иде, баш да видиме....
Црна гора имаше големи проблеми со Турците, масовни тепачки и протести.
Црногорците не се како ние, крв ќе падне, ама нема да ги толерираат.
Нас како не јавале, така си продолжуваат.

Црна гора имаше големи проблеми со Турците, масовни тепачки и протести.
Црногорците не се како ние, крв ќе падне, ама нема да ги толерираат.
Нас како не јавале, така си продолжуваат.
Мислам дека и со албанци имаа проблем порано....ај да видиме како ќе биде...Блгарија и во Шенген влезе, а сега бугарски туристи се жалат дека ги пљачкаат на грчките плажи, еден бугарин убаво им напиша, арамиите од Черно море се преселија на Егеј...

Кога ќе има памет некој кај нас да воведе визи за турците...
Vazi, na nasiot edinstven sojuznik koj sekade i sekogas ne poddrzuval da mu bapnime vizi i da gi zaostrime odnosite.
I normalno na koj ke mu istekni takva glupa ideja. Pa normalno, na koj drug osven na zatucan vernik samo od drugata strana na spektarot, baska i IT koj se opsto poznati kako najizgubeni vo prostor i vreme ljuge :facepalm:

Vazi, na nasiot edinstven sojuznik koj sekade i sekogas ne poddrzuval da mu bapnime vizi i da gi zaostrime odnosite.
I normalno na koj ke mu istekni takva glupa ideja. Pa normalno, na koj drug osven na zatucan vernik samo od drugata strana na spektarot, baska i IT koj se opsto poznati kako najizgubeni vo prostor i vreme ljuge :facepalm:
Во што точно не поддржале? Во 2001ва?
Освен ако не мислиш на поддршката за криминалот не знам на што друго мислиш.
Јас ако сум затуцан верник, сигурна не сум позатуцана од народ што 500 години тука киднапирал, убивал, крадел, палел и упропастил се интелектуално.
Прилично е затуцано да браниш таков крвник.

Во што точно не поддржале? Во 2001ва?
Освен ако не мислиш на поддршката за криминалот не знам на што друго мислиш.
Јас ако сум затуцан верник, сигурна не сум позатуцана од народ што 500 години тука киднапирал, убивал, крадел, палел и упропастил се интелектуално.
Прилично е затуцано да браниш таков крвник.
Pa bukvalno vo se, no za zal kako i sekogas religiskite gluposti vo koj si zaglibena te ogranicvat ko balkun :toe: .

Back
На врв Bottom